Ivan Fossbakk.jpgMange gjør som Ivan Fossbakk og tester ukas Kondis-løype med en gjennomløping før ukas formtest prikkes inn.

Senior Tore og junior Erlend Stafset gikk imidlertid ikke på noen store smeller og sprintet opp og ned-løypa på henholdsvis 11.21 og 11.30. Ola Erik Moe var tredjemann 23 sekunder bak. Synnøve Volden smelte ogå til med 12.35 som beste dame tett fulgt av Lene Nylund som den første uka var nærmest Maiken Caspersen Falla. Reidun Andreassen hadde ukas klart tredje beste tid blant kvinnene med 13:41.

Deltakelsen i det andre av tre løp endte på 114 som er 18 færre enn det første og snillere løpet, "Kyllingen". Kanskje gjorde den plutselige sommervarmen sitt til at ikke riktig så mange pinte seg opp bakken den siste del av uka?

Tirsdag kveld var det "arrangørløp" i Kondiscupen med et meget jevnt oppgjør mellom (fra v. ) Christoffer Hvammen, Askild Bø  og Reidun Andreassen.

Full likestilling

Det ble imidlertid enda jevnere fordeling på kvinner og menn enn i det første løpet. Cupens andre løp hadde fått det let ironiske navnet "Du ska få en dag i måra", og med 56  kvinner og 58 menn kan vi trygt si at lavterskel-løp med høy "Prøysen-faktor" slår an like bra hos begge kjønn hos "kondisjonerte" østerdøler denne våren. Fortsetter trenden med spreke damer som slenger seg på, så får vi kanskje et løp hvor jentene er i flertall snart?

Siste løp har fått navnet "Hompetitten" med stedvis noe mer utfordrende underlag enn de to første løypene.  Deretter blir det muligheter for alle og få registrert sin deltagelse og forbedret tiden i alle de tre løypene i uke 23.

Forhåndsomtale: Tre virtuelle terrengløp i Kondis' vårcup i Elverum
Reportsje fra 1. løp: Maiken og Magnus best av over 130 i Kondis' vårcup 1 i Elverum