Lørdagens Forest Run i Elverum er oppfølgeren til fjorårets Høst-hinderløp og er nærmere omtalt her: Forest Run - høstens hinderløp i Elverum

I Knapper inviterer Nord-Odal IL til Modilten på lørdag, et terreng-/skogsløp for aktive, mosjonister og barn i alle aldre. Løpet regnes også som klubbmesterskap for NOIL for klassene 12-16 år samt senior damer og herrer. Løpet arrangeres ved Nord-Odal IL's lysløype ved Steinbekken. Det er løyper på 9,2 km for damer/herrer fra 17 år samt trimklasse. Ungdom (13-16 år) løper 5 km som også har trimklasse og de aller minste har en løype på 1 km.

På lørdag går også Sjusjøløpet fra Sjusjøen Langrennsrena med to distanser, Sollifjellrunden på 23,5 km over tre topper på 950-1000 meters høyde, i nydelig og krevende fjellterreng, og Sjusjøvannet Rundt på 10,5 km i lettløpt terreng på sti og vei.

Søndag går årets utgave av det 1,8 km lange motbakkeløpet til Dronningen Utsikt med start ved Masterud-bakken, ca. 2 mil øst for Kongsvinger langs E16. Mål og premieutdeling er på Dronningens Utsikt på toppen av Seterberget (412 moh).

Altså løp for for enhver smak nok en helg. Sist helg var det ikke mindre enn fem lokale løp på terminlista! Nyt høsten som kanskje er den aller fineste tida for løping - og støtt samtidig de lokale arrangørene som skaper et fantastisk mangfold av løp. 

Startklare_9,2 km.jpgStartklare løpere i finværet i Modliten i fjor. (Foto: Vegar Myhrer)

Løp i Hedmark lørdag 14. og søndag 15. september 2019:

Dato Sted Løp Distanse Terminliste Samleside  Hjemmeside  Facebook
14.09 Terningmoen Forest Run 5-8 Terminliste Samleside  Hjemmeside  Facebook
14.09 Knapper Modilten 1-9,2 Terminliste Samleside  Hjemmeside  Facebook
14.09 Sjusjøen Sjusjøløpet 10,5-23,5 Terminliste Samleside  Hjemmeside  Facebook
15.09 Austmarka Dronningens Utsikt 1,8 Terminliste Samleside  Hjemmeside  Facebook