Nesbyen IL sitt løp "Norges Raskeste 5 km" levde opp til sitt rykte i sin andre utgave og statistikkene for løp utenfor bane, som det er KONDIS som har ansvaret for, får noen forandringer etter dette løpet.
Under noen eksempler.  I parentes datoen for når kondis sine statistikker er oppdatert til.

• Kun Kjetil Foss har løpt raskere enn Eirik Gramstad  sin 14:56 på 5 km i år.  (per 27.juni)
  • Knut Eraker Hole overtar førseplassen for veteraner 40-44 år med 15:45  (per 9. juni)
  • Kristen Aaby inntar andreplassen med 16:16 i 50-54 (per 9. juni)
  • Nils Bjerke går inn på fjerdeplassen i samme klasse med 16:56  (per 9. juni)
  • Gustav Iden løp 33 sekunder raskere enn årsbeste og med 16:09 topper han G14-15 (per 26. juni)
  • Oda Karlsen Bekkestad inntok 3. plass med 20:30 i J 14-15 (per 26.juni)
  • Ida Marie Frøseth løp sin første 5 km og føk med 18:42 rett inn på 10. plass (per 26. juni)

Kan en forvente at flere  kvinner og menn benytter seg av muligheten neste år for å sette en solid personlig rekord på 5 km?

RESULTATER

Tre beste menn får sine gavekort: Fra venstre: nr.2 Per Christian Stokke, OSI 15:40, Eirik Gramstad, Vidar 14:56 og nr. 3
Knut Eraker Hole, Hadeland FIK 15:45

Årets vinnere av "Norges Rasskeste 5km" Eirik Gramstad, Vidar og Ida Marie Frøseth, Romerike Runners Team