Tidenes første "World Mountain and Trail Running Championchips" - som samler flere adskilte VM-øvelser - har fått en særdeles dårlig start i en tid der Covid19 har påvirket det meste av store konkurranser. Status nå er at mesterskapet vil bli arrangert i november 2022. 

Den siste utsettelsen medførte at det måtte gjøre nye uttak til mesterskapet, og i et møte har Ultraløpsutvalget landet på en løsning der de tidligere uttatte vil bli tatt ut til mesterskapet i november gitt at de beviser god form i et ultra terrengløp nasjonalt eller internasjonalt i perioden 1.desember 2021 til 30.juni 2022.

I tillegg vil andre få muligheten til å kvalifisere seg med bakgrunn i solide prestasjoner i ultra terrengløp på distanser fra 60-100 km både i Norge og internasjonalt i den samme tidsperioden som nevnt ovenfor. Troppen som tas ut vil maksimalt maksimalt telle 5 kvinner og 5 menn.
Ultradistansen i VM er 80km, og Ultraløpsutvalget forholder seg kun til denne distansen.

Uttakskriterier til internasjonale mesterskap 2022 v4
Ultranyheter og -info: kondis.no/ultra

VM i fjell- og terrengløping i Thailand skulle vært arrangert i 2021, men ble utsatt til 2022. Likevel er dette å regne som VM 2021.

TIDLIGERE NYHETER:

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957