VM-suksessen i Østfold er selvsagt sentral. Bli kjent med Kasper Fossers utradisjonelle trening og les om Olav Lundanes’ dramatiske opptakt. Magne Dæhli ble endelig VM-medaljør et par dager etter karrierens største nedtur. Den aller største utøveren i VM skiller seg også ut på et spesielt vis. Så er store øyeblikk og hendelser såvel ute distriktene som internasjonalt dekket og beskrevet.

Barn, ungdommer og juniorer får bred omtale. Det er mange flotte bilder fra store arrangementer og begivenheter gjennom sesongen. Veteranene er selvsagt ikke glemt. De er en viktig ressurs i orienteringsidretten. Mange er aktive i skogen gjennom hele livet. På distriktssidene kan du lese spennende artikler fra alle de 18 kretsene.

O-boka gir et bredt og omfangsrikt bilde av norsk og internasjonal orienteringsidrett.

oboka2019.jpg

Det er 240 sider innbundet. 55 kart og 650 bilder.

O-boka er et samlerobjekt for alle som er opptatt av o-idretten. Den er en naturlig del av enhver orienterers boksamling. Boka utkommer årlig. Første utgave kom i 2003.

  O-boka er ført i pennen av frilansjournalist Erik Borg med god hjelp fra bidragsytere i hele landet. Den tidligere skiorienterings-verdensmesteren Vidar Benjaminsen har stått for layout og er ansvarlig for alle kart.

O-BOKA kan bestilles via hjemmesiden

KIlde: Pressemelding Erik Borg, O-Boka