På grunn av Koronasituasjonen arrangeres også dette løpet, som de øvrige løpene i årets Sørdalskarusell, virtuelt i tiden 9. - 13. september. Deltakerne starter når de selv ønsker i tidsintervallet, tar da sin egen tid og registrere denne i tidtakersystemet.

– Til tross for omleggingen til virtuelle løp har det vært en imponerende stor deltakelse i årets Sørdalskarusell, sier primus motor i Litrim Finn Olsen. Etter at åtte av ti løp i årets karusell var gjennomført, hadde 581 deltatt i ett eller flere av løpene, og hele 130 hadde fullført alle.

02  Det er behov for å tøye ut også før start - Hege Skari og KjellSøbye.jpg
Hege Skari og Kjell Sørby tar kollektiv uttøying før start i årets Olympiaparkkløp.

04 Starten går for racerne fra venstre Magnus Løndal Sondre Bolstad og Stian Sommerseth.jpg
Disse tre racerne har deltatt i alle løpene hittil i Sørdalskarusellen, og konkurrer om totalseieren i klasse M 30 - 39 år. Fra venstre Magnus Løndal, Sondre Bolstad og Stian Sommerseth.

04 Øyvind Hasli ved start.jpg
Øyvind Hasli i klasse M 30 - 39 starter i et høyt tempo, og fullførte løpet på den flotte tiden 37:42.

06  Fra venstre Terje Eikanger Bjørn Gravrok Petter Kittelsen og Karoline Brøste alle fra Team Norconsult.jpg
En smilende gjeng fra Team Norconsult før start, fra venstre Terje Eikanger, Bjørn Gravrok, Petter Kittelsen og Karoline Brøste.

07 Far Eirik Torbjørnsen og  sønnen Andreas Gjerdet var i godt humør da de kom til startområdet etter fullført løp  IMG_4404.jpg
Far Eirik Torbjørnsen og sønnen Andreas Gjerdet var i godt humør da de kom til startområdet etter fullført løp. Eirik er en veteran i Sørdalskarusellen mens sønnen Andreas deltok for første gang.

08  Arnfinn Stubrud mot mål IMG_4499.jpg
Arnfinn Stubrud i klasse M 60 - 69 i stor fart mot mål på sletta i Lysgårdsbakkene.

09 Geir Haugen  på oppløpet _MG_4540.jpg
Det kom en skikkelig regnskur onsdagskvelden, og Geir Haugen i klasse M 50 - 59 var gjennomblaut da han hadde mål i sikte på sletta i Lysgårdsbakkene. Og tiden ble strålende 45:24 i dette været.

11 Hanne Monica Storhagen _MG_4604_edited-1.jpg
Hanne Monica Storhagen i klass 40 - 49 er veteran i Sørdalskarusellen, har fullført alle løpene hittil i årets karusell, og fullførte det krevende Olympiaparkløpet med stil.

14 etter mål i Lysgårdsbakkene.jpg
Geir Strandbakke i klasse M 50 - 59 år tar seg en velfortjent drikk i målområdet. Han ligger godt an til å bli totalvinner i klassen.

18 Stian Sommerseth hadde et stygt fall under løpet og taptete nok 3 minutter på det.jpg
Stian Sommerseth hadde et stygt fall under løpet, noe som plaget han betydelig. Men den tøffe Stian fullførte løpet, selv om han tapte betydelig tid. Kanskje røk totalseieren i klasse M 30 - 39 år på dette fallet?

20 Petter Marum  IMG_4505.jpg
Veteranen Petter Marum i klasse M 70 - 79 i et herlig driv inn mot mål på den respektable tiden 57:59.

19 Anne Gunn Kraabøl  på oppløpet _MG_4552.jpg
Anne Gunn Kraabøl i klasse K 50 - 59 mot mål til den flotte tiden 55:10.

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957