Eirik Gramstad vinner 10 for Grete på sterke 30:21 Foto: Heming Leira

Eirik Gramstad, Vidar vant 10 km på 30:21 - Nydelig forhold å løpe i , 10 grader og litt regn i lufta, sa Gramstad som koste seg i løpet. Veronica var passe fornøyd med tiden utifra at hun var noe noe forkjølet.

Start 10 km Foto: Per Inge Østmoen

Start 10 km   Foto: Per Inge Østmoen

Eirik Gramstad i tet etter 2 km                                      Foto: Lasse Wilhelmsen

18 Knut Solum Oldenborg/Adv. Schjødt NOR 00:34:47 03:28 17.25
19 Nils Kjølsø Hitra fik NOR 00:35:09 03:30 17.08.

Eirik Gramstad etter 8 km Foto: Lasse Wilhelmsen

Frew Zenebe Brkineh, Sandnes Idrettslag (Etiopia)  blir nr. 2 med 32:14               Foto: Bjørn Hytjanstorp

Joakim Sødal etter 8 km   Foto: Lasse Wilhelmsen

Joakim Sødal , Kyrksæterøra sletter Sondre Norstad Moen sin 6 år gamle klasserekord på 10 km i 14-15 års klassen når han løper på 32.24.  Foto Bjørn Hytjanstorp

Elin Uppestad, Valle IL  blir nr.10 totalt. 13 år gammel blir hun den yngste jente som har løpt under 40 min. i Norge.
Før 2012 hadde hun sjøl den gamle klasserekorden satt  i fjor da hun var 12 år gammel og løp på 40.54
I sommer vant hun Skagerakmila på 40:51. I 10 for Grete løp hun på 39.48!!      Foto:Bjørn Hytjanstorp

Håkon Hjemly, Tønsberg FIK i knallhard fight med Asle Slettemoen, BUL. Hjemly vinner fighten med ett sekund.
Tider 33:00 og 33:01 4. og 5.plass Hjemly vinner klasse 40-44 år og noterer seg for den nest beste tiden på årsstatistikken.  Foto: Bjørn Hytjanstorp

Vegard Arnesen, Tromsø IL vinner klasse 12-13 med 37:51 som er ny årsbeste i klassen. Han hadde sjøl den beste tiden før med 38:05 i Mila i Midnight Sun Marathon i Tromsø. Vegard er fortsatt 12 år gammel og er i den samme
klassen også neste år.   Foto:Bjørn Hytjanstorp

20 år gamle Sigurd Pedersen, (10192) representerer den meget aktive løpergruppen Northern Runners som holder til i Tromsø. Han ble nr. 2 i 20-22 års klassen på gode 34:46  Foto: Bjørn Hyjanstorp

Kolbjørn Hjertevik, Kårvåg IL løper på sterke 37:40 i 60-64 årsklassen. Tredjebest i klassen i år. En klasse som er imponerende sterk. Toppes av Rolf Karlsen 37:38 med Svein Arne Sølvberg som nr. 2 på 37:39   Foto:Bjørn Hytjanstorp

Kondismedarbeider Svein Ole Braaten (11248) vinner klasse 55-59 år på tiden 37:38. Kun Even Løkken har løpt fortere i år.  Seinere på dagen stilte han også opp på halvmaraton. Foto:Bjørn Hytjanstorp

Fighting Spirit av Josefin Gerdevåg, KFUM Ørebro Friidrott, som blr nr. 2 med 35.33  For noen år siden studerte hun medisin i Oslo og representerte da SK Vidar. Tidligere i år ble hun nr. 3 i det svenske mesterskapet på maraton som var innlagt i Stockholm Marathon. Foto:Bjørn Hytjanstorp

Ley Muller, OSI, som er fra, Australia, blir nr.3 av kvinnene med 37:48  Foto:Bjørn Hytjanstorp

Maria Wiig, Wiig Garneri blir slått klart av Elin Uppestad, men løper inn til en av de aller beste resultatene gjennom tidene i klasse 12-.13 år når hun blir nr.2 med 41:20  Foto:Bjørn Hytjanstorp

Johanne Lægran, Vidar vinner klasse 14-15 år på 40:14, som er ny årsbeste i klassen.  Foto:Bjørn Hytjanstorp

Sidsel S. Mohn, Team Aktiv vinner klasse 45-49 år på 41:06   Foto:Bjørn Hytjanstorp

Synøve Brox, Sturla (53 år) overtok topplasseringen på årsstatistikken i klasse 50-54 år med den glimrende tiden 39:38.
Det var 99 sekunder raskere enn hun løp på i SkiLøpet (som hun vant for 3 uker siden).
Synøve har sjøl klasserekorden på 38:14 satt i 2009.  Foto:Bjørn Hytjanstorp

Tahir Hussain og Trude Dybendahl etter 8km  Foto: Lasse Wilhelmsen

Truls Svendsen og Johanne Ausel  Foto: Lasse Wilhelmsen

Nyutnevnt Kulturminister Hadia Tadik  ledsager Morten Tollefsen i klassen for blinde og svaksynte. Fredag overtok hun for Anniken Huitfeldt som kulturminister og dagen etter overtok hun også oppgaven som ledsager fra sin forgjenger. Og naturlig nok har Kondis fotografert henne foran et kunstverk for en kunst-, kultur- og idrettsminister. 1.05.36 ble tiden for Morten, og Hadia var knapt nok svett etter 10 km i Oslos gater.   Foto: Kjell Vigestad

Mari Maurstad ledsager Marianne Tollefsen.                                                                           Foto: Kjell Vigestad

Yngvar Andersen og Inger Anne Mortvedt  Foto: Lasse Wilhelmsen

10 for Grete: Et skikkelig folkehav når 3709 løpere setter seg i bevegelse.