Med rundt 190 påmeldte var det litt færre påmeldte enn de to siste årene og løpsleder Geir Frykholm regnet med at rundt 150 ville fullføre årets Ribbemaraton og at deltakerrekorden fra ifjor på 172 ikke ville bli slått. Fasiten viser at 122 løpere fullførte åretrs Ribbemaraton.

Om temperaturen var  ganske mild og himmelen endelig var blå og solen også dukket opp, skulle det vise seg at da løperne kom til Sollerudstranda etter Lysaker var løpsforholdene svært krevende. Med nedbør og vekselsvis pluss- og minusgrader de siste dagene var det såpeglatt bortover stien langs fjorden. Her måtte en bare løpe veldig forsiktig!

Løperne startet kl.10:00 fra Løplabbets butikk i Sandvika (noen få startet kl.09:00) og de kom frem utover dagen til Løplabbets butikk i Ski. De aller fleste løper Løplabbets Ribbemaraton som en god lang treningsøkt og en mulighet til en hyggelig sosial løpetur med gode løpsvenner.

Resultater

Runar_Saeter_IMG_2089.jpg
Runar Sæter, en av ildsjelene i Tøyen Parkrun,  kom som nr.2 gjennom Sollerudstranda, akkurat her i et mindre glatt område.

Sollerudstranda_is_IMG_2092.jpg
Slik så det ut så godt som hele veien langs Sollerudstranda.

med_hund_IMG_2117.jpg
Også de firbente prøvde å finne en litt mindre glatt vei.

Oransj_IMG_2158.jpg
Mange måtte bruke gjerdet som støtte.

Marit_Toerstadmed_flere_IMG_2128.jpg
Tross det meget utfordrende underlaget var humøret på topp hos løperne som tok isløpingen med et stort smil. Her er det full stopp for Marit Tørstad.
 

LES OGSÅ: Følg løperne i Ribbemaraton gjennom deres egne bilder (for Kondismedlemmer)

Over 80 bilder og 2 videoer fra Ribbemaraton 
(for Kondismedlemmer)