Rosa sløyfe-løpet ønsker for syvende året å skape økt oppmerksomhet rundt brystkreftsaken, og inntektene går til Rosa sløyfe-aksjonen og deres forskning på brystkreft.

– Uansett om du går eller løper, er du med og støtter en god sak. Rosa sløyfe-løpet er en unik opplevelse hvor vi sammen bidrar til å hjelpe andre, skriver arrangøren Springtime Event i en pressemelding. 

Rosa sløyfe-løpet har vært arrangert i seks år, i elleve byer og i 2020 ble det Norges største virtuelle løp med over 11 000 deltakere. Arrangementet har samlet 45 000 deltakere og samlet inn 8,3 millioner kroner til Rosa sløyfe-aksjonen, hevder arrangøren. 

Prisen for deltakelse er 300 kroner for en virtuell billett og 400 kroner for et fysisk arrangement. Halvparten av beløpet går uavkortet til Rosa sløyfe-aksjonen. Resterende beløp går til gjennomføringen av arrangementet. 

Foto ToveLise Mossestad (2).jpg
I år arrangeres Rosa Sløyfe-løpet i seks forskjellige byer. (Foto: ToveLise Mossestad)

Seks byer
I 2022 arrangeres Rosa Sløyfe-løpet i seks byer.

– Vi gleder oss til sitrende startfelt i rosa farger rundt om i landet. Fellesskapsfølelsen og engasjementet på disse løpene er helt unik, sier arrangementsansvarlig Geir Jarle Bjørneng. 

Dette er byene og datoene for årets Rosa Sløyfe-løp:

  • Trondheim – søndag 2. oktober
  • Bergen – tirsdag 4. oktober
  • Haugesund – onsdag 5. oktober
  • Stavanger – torsdag 6. oktober
  • Kristiansand – lørdag 8. oktober
  • Oslo – onsdag 12. oktober


Lokale Rosa sløyfe-løp
I 2021 arrangerte over 40 ildsjeler sitt lokale Rosa Sløyfe-løp med over 2200 store og små på disse løpene. Denne suksessen gjentas i år. Arrangøren Springtime Event legger til rette for at alle som vil kan arrangere sitt eget lokale løp i sin bygd eller by, i sitt nabolag eller i sin vennegjeng. Dimensjonene på løpet bestemmer de lokale ildsjelene selv.

Virtuelt løp – delta der du er
Rosa Sløyfe-løpet handler om samhold, fellesskap og engasjement. Derfor videreføres også det virtuelle løpet, slik at alle kan delta uansett hvor i landet de befinner seg. 

Deltar man virtuelt, får man et symbolsk startnummer og en medalje tilsendt i posten, og man kan dermed delta når og hvor man vil.

Arrangementets nettside

Foto Tonje Lien Wold.jpg
I løpet av de seks årene Rosa Sløyfe-løpet har blitt arrangert har arrangementet har samlet 45 000 deltakere og samlet inn 8,3 millioner kroner til Rosa sløyfe-aksjonen. (Foto: Tonje Lien Wold)

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957