Parksprinten

Tekst : Silja Svanstrøm Amundsen og Tim Bennett

Hektisk i minuttene før start
En del etteranmelding på stedet gjorde at det ble noe hektisk for arrangøren i sluttminuttene før start og ikke alle hadde helt rukket å få av seg jakken da starten gikk. Starten i dag må vel derfor kunne sies at kom litt som "julekvelden på kjærringa" på både arrangører og løpere. Vi kan vel også fastslå at ingen lenger er i tvil om når starten går: den går kl.12:00, PRESIS!! Uansett, akkompagnert av deilig solskinn og friske minusgrader fikk altså de 29 deltakerne som stilte til start i løp nummer to av vinterkarusellen en real sjokkstart.

I dag var det to sprekinger som stilte i vognklassen hvorav begge valgte å løpe 3 runder. Etter å ha parkert akebrettet og festet poden etter forskriftene i løpevogna var Stian Slotterøy Johnsen fra Treningscamp klar til start. Han gjorde unna 3km på 13:32 og vant dermed klassen med sidevogn. Rolf Nielsen, en trofast deltaker på både SRM og Parksprinten, var en av 2 i klassen 70-74år i dag,  han vant derimot ikke sin duell.
 
Av kvinnene var det også denne søndagen duket for seier til Kristine Tjøtta Stenvold (Treningscamp). I sesongens første løp sørget hun for løyperekord mens hun i dag løp inn til 12:43. Ingen løyperekord ble satt for herrene i dag men unggutten Petter Kristiansen sørget likevel for å holde farten oppe og løp inn til 11:08.

Gikk du glipp av Parksprinten i dag så har du ny mulighet allerede i januar da neste Parksprint er søndag 9. januar kl.12:00, presis! Vi oppfordrer selvsagt løperne til å melde seg på over nett i forkant. På denne måten sikrer vi at arrangørene kan avholde de neste karuselløpene med noe lavere hvilepuls enn dagens.


Petter Kristiansen - FIK Ren-eng. Dagens vinner! Han kunne nok ha løpt fortere - hvis han måtte!
FOTO : Silja Svanstrøm Amundsen


Kristine Tjøtta Stenvold, damevinner. Kristine kommer fra en sprek familie. Og som sin bror Erik, som er en solid syklist viser hun talent for kondisjonsidrett. Ett talent som nok er arvet etter faren Sigve. Linken under viser at han i 1996 står oppført med 3.17 på maraton - i klassen 65 - 69.
FOTO : Silja Svanstrøm Amundsen


Den eldre garde konverserer etter løpet, Knut Løken (65-69), Ingemund Golden (70-74) og til helt til høyre - Rolf Nielsen (70-74). Og som alle oss andre barn, prater de også om løpstider og opplevelse...
 FOTO : Silja Svanstrøm Amundsen


Silje Strandabø, Modum FIK. Yngste jente (16-17)
FOTO : Silja Svanstrøm Amundsen


Øyvind Kvernen med sønnen Filip på orkesterplass. Bra trening for far og bra utsikt for sønnen.
FOTO : Silja Svanstrøm Amundsen


Inntil noe annet er bevist - så er dette Alexandra Bristol, som likegodt har 2 thumbs up.
FOTO : Silja Svanstrøm Amundsen


Og som alltid i en park - barn som leker. Mulig de venter på nissen, eller en mor / far.
FOTO : Silja Svanstrøm Amundsen


Frognerparken - 12 dager før jul. Flott stemningsbilde tatt av en kald fotograf på vei til sin egen trening på Bislett. Innendørs i finværet...
FOTO : Silja Svanstrøm Amundsen