Kondismedlem Sponset innhold
Fra sesongåpningen i år.  Foto: Torbjørn Eika

Fra sesongåpningen i år. Foto: Torbjørn Eika

Sognsvann Rundt Medsols med ny sesong i 2018

Vanligvis bestemmer ikke arrangørene av Sognsvann Rundt Medsols (SRM) seg for om de går på en ny sesong før ut i desember/januar. Men i år offentliggjorde de at det blir sesong i 2018 allerede forrige onsdag rett før start på det 495 Sognsvann Rundt Medsols


Oslos største løpskarusell Sognsvann Rundt Medsols arrangeres hver onsdag fra april t.o.m. oktober
Dette løpstilbud har eksistert siden  2001.
Sjøl om karusellen krever minimalt med organisering, er det 17-20 arrangører som må bidra hvert år.
Det er ingen selvfølge at arrangementet går videre.

Men nå er det altså klart at det blir en 18.sesong. Det betyr også at Motbakkecupen i Maridalsalpene med fem løp i Maridalen og Øyakarusellen på fire av øyene rett utenfor Oslo sentrum blir å finne på terminlistene til Kondis i 2018. Alt i alt 40 løp som tilbys Oslo med omland sin befolkning. 

Til Kondis forteller arrangøren at de f.o.m. neste år ytterligere vil forenkle arrangementet slik at det kun kreves tre arrangører per løp mot fire nå. To av tre arrangører vil også kunne løpe hver onsdag. 
dermed blir det bare fem arrangement per arrangør i løpet av sesongen.
Noe som arrangørene setter stor pris på, forteller intiativtakeren til SRM. Alle arrangører av SRM er rekruttert fra deltakerne og er blant de ivrigste til å delta sjøl, nå får de altså  mulighet til å løpe også når de arrangerer sjøl.
---Vi håper dette kan være med på å få arrangørene til å fortsette med SRM og at det vil bli ennå lettere å rekruttere nye arrangører når det trengs.
For 2018-sesongen mangler det nå bare en arrangør. Så er det noen som kunne tenke seg å bidra med å holde liv i Sognsvann Rundt Medsols så er det bare å ta kontakt på e-post: sognsvannrundtmedsols@gmail.com  , avslutter initiativtakeren til SRM.

Sesongen 2018 starter rett over påske onsdag 4.april