Virtuelle løp i form av oppmerkede Strava-segmenter er en god erstatning for konkurranser i disse tider når en ikke kan møtes fysisk i stor skala. Ved å konkurrere i den samme løypa til ulike tidspunkter, kan man likevel kjenne på konkurransenervene. 

Stjernecup-blde.jpg
Vil deltakerne se stjerner i de djupe skoger, eller?

Navnet Kondis' stjernecup henspeiler ikke på potensielle deltakere selv om det nok dukker opp noen "stjerner" i lokal målestokk. Karusellen fikk rett og slett navnet etter at et segment minnet litt på et stjernetegn - og dermed fikk alle løpene tilsvarende navn. Det er fem løp med med god variasjon med hensyn til distanser, høydemeter og grad av teknisk terreng. Lengden på løypene som skal løpes hver sin uke  vil variere fra ca. 1,5 til 5 km. Ukas løype merkes og offentliggjøres søndagen før den aktuelle uka. 

Start-Jomfruen.jpgFra et av startstedene i Svartholtet - men hvor ender løypa, tro? (Foto: Thomas Rønningen)

Som i påskecupen er det er helt gratis å delta, og registrering og tidtaking er basert på bruk av  Strava på mobil eller ved overføring fra puls-/smartklokke. Oppstart er mandag 11. mai, og konkurranseperioden varer i 6 uker. Den siste uka er den avgjørende finaleuka hvor alle som har "full pott" kan gjøre nye forsøk i valgfrie løyper. Underveis er det lov å gjøre et ubegrenset antall forsøk i ukas løype, og det er gjennomsnittlig km-tider som regnes sammen til slutt slik at hvert løp teller likt.  
 
Gjeldende smittevernregler fra Helsedirektoratet må overholdes og alle deltar på eget ansvar. 

Ukas løp og aktuell informasjon vil bli lagt ut søndag kveld på facebookgruppa til  Kondistreninga Elverum hvor alle interesserte kan bli be om å bli medlem.

 

Hogstfelt-smalt.jpg
Fra en av av løypene oppover i Stavåsen.

Kondis trenger din støtte
Takk for at du er medlem og slik bidrar til at Kondis kan fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene falt bort, og vil du gi oss et ekstrabidrag, vil vi være takknemlige for det.

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957