Det er ingen knalltøff motbakkeløype Vinterkarusellen byr på opp til vanntårnet i Blystadlia, men de 108 høydemeterne kommer i sin helhet på siste 2/3 - så det er utfordrende nok for de fleste - ikke minst i et løp der veteranene er i flertall.

Det var 16 kvinner og 58 menn som fullførte møtbakkeløpet, og raskest var Tone Fløttum fra Fet FIK og Even Oppegaard fra Aurskog-Høland FIL .

Tone, som vant K40-44 løp på 10:30 og var hele 1:09 foran Ingvild Kjus (K18-19) på 2. plass og ytterligere 9 sekunder foran Ingvild Aurdal (K45-49) på 3. plass. Dermed byttet Tone Fløttum ut 2. plass fra de første løpene med 3. plass nå.

I herreklassen hadde Even (M23-34) 9 sekunders margin til Bendik Hegna (M40-44) og 29 sekunder til Mikal Reed (M45-49). Blant gutta var det 7 ulike klassevinnere på de 7 første plassene.

Vinterkarusellens 4. løp arrangeres 29. desember fra Jessheim friidrettsstadion, se hele løpslista

ALLE RESULTATER

Rolf_Meek_Vinterkarusellen Løvenstad.jpg- Det var rundt 7 kuldegrader i dag. Litt snø på veiene, men greit feste. Mange spreke, hyggelige folk. Super happy med 2. plass i klassen, skriver Roilf Meek på facebook. Han er en av de fest deltakerne i Vinterkarusellen år etter år, og han ble altså nummer 2 i M70-74. (Selfie fra Rolfs fb-side)