Inklusiv en noe kortere distanse for de aller yngste 109 fullførende, fordelt på 2,7 – 5,4 eller 8,1km.

Jan Erik Wergeland, Sandnes IL og Melodie Holgersen, Spirit FIK raskest i kortløypa på 2,7km hvor Wergeland tangerte sin vinnertid 8.56 fra 1.løp, mens 12 år gamle Melodie Holgersen forbedret sin bestetid fra 1.løp med 10 sekunder til 10.28.

Lars Røttingen, Fana IL i klasse 40-44år raskest på 5,4km med 21.19 mens Hedda Eritsland, Sandnes i klasse 15-16år var best i kvinneklassene med 23.20.

Dagens klart beste prestasjoner ble levert i lang løype 3 runder på 8,1km hvor tidligere Norgescup vinner i motbakkeløp Torstein Tengsareid fra Egersund friidrettsklubb viste at han holder formen godt vedlike og med tiden 27.53 vant foran Tore Høien, Vigrestad med 28.14.

Men mest imponerende løping viste årets norske J15 terrengløpsmester Tuva Alme fra Sandnes IL som gjorde unna 3 runder i den meget kuperte løypa på 30.03.

Nr.2 i kortløypa Albert Askeland, Sandnes IL (kl.11-12år) foran Torstein Tengsareid 400m etter start . (Foto: Einar Søndeland)

003.jpg12 år gamle Melodie Holgersen, Spirit FIK spurter mot mål i kortløypa 2,7km på tiden 10.28 mens vinner av 5,4km Lars Røttingen fra Fana IL (21.19) løper inn til passering 1.runde. (Foto: Einar Søndeland)

Hedda Eritsland (kl.15-16) fra Sandnes med vel 400m igjen til mål som vinner 5,4km på 23.20. (Foto: Einar Søndeland)

005.jpgTuva Alme (15år) fra Sandnes IL klar vinner av lang løype 8,1km med tid 30.03. (Foto: Einar Søndeland)