Langtrampen i Nannestad består vanligvis av fire årlige løp, men i år ble det to - og det andre løpet ble arrangert torsdag 17. september.

Det var toptalt 85 deltagere, hvorav 21 løp 5 km i karusellen for de "voksne" der Trond Erik Taugland fra Bjerke IL var raskest med 21:17. På 2. plass totalt og best i kvinneklassen kom 16 år gamle Dorthe Marie Enebakk på 23:16.

ALLE RESULTATER

- Som arrangør ser jeg at flere løpsarrangementer blir avlyst grunnet covid-19 situasjonen. Jeg er derfor veldig stolt over at vi har klart gjennomføringen av disse to aktivitetene i år, sier løpsleder for Langtrampen, Odd Blakkisrud.

- Jeg må jo være ærlig å si at vi hadde håpet på flere deltakere, men forstår at mange er litt redde for smitte. Vi får håpe på mange mange flere til neste år, sier Blakkisrud som er glad for fått fantastisk god hjelp fra Bjerke IL Ski til gjennomføringen i år.

Dette andre løpet ble (som det første) gjennomført i solskinn, og premieutdeling for årets karusell skjedde etter løpet. Tradisjonen med håndmalte porselensplaketter er nå over. I 40 år (!) har kunstneren Toril Blakkisrud malt flere tusen plaketter, men i år er det byttet med treplaketter til de voksne. Barna får medaljer.

Langtrampen har fortsatt 3 deltakere som har gjennomført alle 41 årene; Jostein Brodshaug, Per Engh og Egil Bjerke (se bildet i tioppen). Disse fikk en spesiell oppmerksomhet.

IMG_5045.JPG
Vinner av Preståsrunden,Trond Erik Taugland, etter målgang. (Foto: Toril Blakkisrud)

IMG_5039.JPG
11 år gamle løpstalentet Iver Løvgaard Faksvåg - denne gangen raskeste løper på 2 km - viser stolt fram sin Langtrampenplakett. (Foto: Toril Blakkisrud)

IMG_5010.JPG
En stolt Emil Bjerkli Stokstad (0-4 år - 400 meter)  har mottatt medalje, iskrem og banan etter målgang. (Foto: Toril Blakkisrud)
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957