13.april gikk vi ut med nyheten på kondis.no om at Kondis skulle starte opp egen treningsgruppe under navnet Kondistreninga. I løpet av 9 dager hadde 200 meldt seg inn i gruppa.

I kveld skjer den første treninga seg hvor Tim Bennet og Runar Gilberg skulle ha ledet treninga. Dessverre må Gilberg melde forfall etter en ulykke på sykkel, men han er på bedringens vei og er vi heldige kommer han innom for en titt i kveld.
Tim Bennett drar det hele i gang og flere av de andre trenerne i Kondistreninga dukker opp.

9 varmegrader, sol og svak vind fra sør-sørvest, ser bra ut.

KONDISTRENINGA ER FOR ALLE!
Er du nybegynner må du ikke være redd for å dukke opp, her skal det være trening for alle.
Oppvarminga vil foregå rundt Sognsvann, men syns du det blir for langt melder du fra og en av våre trenere slår følge med deg.
Etter oppvarming blir det spensttrening, før det blir 8 x 3 min med 1 minutts pausejogg fortløpende på grus rundt vannet. Igjen: her gjelder det å finne sitt eget tempo, ikke henge på noen som er for raske.
Det er treningsinnsatsen over tid som er viktig. 
Økta avsluttes med nedjogging. 

KONDISTRENINGA PÅ NETT
For å få informasjon om øktene m.m. er det lurt å melde seg inn i gruppa Kondistreninga på Facebook.
Kondsitreninga har også en egen side på kondis.no som du finner via venstremenyen under punktene "Kondistjenester og "Trening". Eller du kan gå direkte til siden her.
På denne siden kan du også følge med på prosjektet Kondis har med treningsgrupper for tidligere rusmisbrukere. Les mer her.