Trysil-Knut rennet 2017
Det er klart for en ny flaggdag i Søre Osen på lørdag. 

Skulle værmeldingen slå til med noen plussgrader på onsdag eller torsdag, kan det for andre årets på rad bli rekordføre i årets store skibegivenhet ved sørenden av Osensjøen. Søndag, seks dager før renndagen, kunne arrangørene i Søre Osen IL melde om supre og faste forhold for stakespesialistene og alle andre. 

Trysil-Knut Rennet belønner som foregående år ny løyperekorde med 5000 kr i både kvinne- og herreklassen. Ved Ensrud etter 12 km er det spurtpris til raskeste kvinne og mann. Dette er glidprodikter fra skigilder.no. Siste løypepreparering blir mest sannsynlig gjort på torsdag slik at løypa får satt seg skikkelig.

For ordens skyld må det nevnes at fjorårets utgave ble en rekordfest for Søre Osen IL med ny deltakerrekord med 309 fullførende og nye løyperekorder i begge klasser til Magnus Vesterheim, Kvæfjord IL (1:37:30) og Astrid Kristin Ruud, Hakadal IL (2:01:03)

- Traséen er relativt lett, men de første 7 km har noe stigning. For de som har trent en del staking er dette en trasé som det går greit å stake på blanke ski, mener rennleder Ingar Kristiansen i Søre Osen IL. 

Mandag 22.01, fem dager før startskuddet går, er det 172 påmeldte. Med de forholdene som skiglade løpere på alle nivåer har hatt på Østlandet helt siden nyttår, er det ikke usannsynlig at fjorårets toppår blir toppet på nytt!

Samleside for Trysil-Knut Rennet på kondis.no med reportasjer, bilder og alle resultater 2002 - 2017
Bakkerolfen etter fjorårets TK-renn: Rekordmoro i Trysil-Knut Rennet
Trysil-Knut rennets nettsider
Påmelding og deltakerliste 

Magnus_Vesterheim_maal.jpgMagnus Vesterheim viste rå styrke og staket ifra samtlige konkurrenter og lå alene i tet i 35 km i fjorårets rekordrenn. (Arrangørfoto)