Etter en lang og mørk vinter, ligger det i nordmenns natur å savne skogsterrenget og utendørsaktivitet. Den tradisjonelle skotøyprodusenten Vikong Footwear har med den varierende norske naturen som testlaboratorium utviklet en kolleksjon bestående av terrengsko for de som liker å være aktiv utendørs.
 
Den nye kolleksjonen til Viking består av følgende produkter:

Apex
Apex (bildet over til høyre) er en teknisk avansert terrengløpesko hvor foten blir plassert dypere ned i skoen for å sikre bedre kontakt med underlaget. Apex er lettvektig og kommer med egenskaper som Boa Lacing System, Vikings egenproduserte UGC såleteknologi og GORE-TEX membran.
Apex finnes i størrelsene 36-47, veil.pris: 1699,-

Pinnacle
Pinnacle er Vikings letteste terrengløpesko og veier kun 301 gram i størrelse 41. Det at skoen er så lett, kombinert med pustende mesh og UGC såleteknologi, gjør at Pinnacle passer godt til løp i ulendt terreng.

Pinnacle kan fås i størrelsene 36-47, veil.pris: 1199,-

Sphere 
Sphere og Sphere Lady er en klassisk sko fra Viking som passer utmerket for den gode gamle spaserturen i skog og mark. GORE-TEX membranen sikrer at skoen er vanntett og pustende, og UGC såleteknologien gir et godt grep på ulendt terreng. Sphere sin damemodell Sphere Lady har en noe smalere lest som passer utmerket til kvinneføtter.
Sphere og Sphere Lady (bildet) er tilgjengelig i størrelsene 41-47 og 36-42. Veil. pris: 999,-

Anaconda
Anaconda, som blir brukt i tv-serien 71 grader nord, er en multifunksjonell terrengsko med lav ankelhøyde for stor bevegelsesfrihet. Boa Lacing System gjør skoene lette å ta av og på med sin skrufunksjon, og ingen lisser er i veien. GORE-TEX membranen sikrer at skoen er vanntett og puster. I tillegg har skoen Vikings egenproduserte UGC såleteknologi som gir bedre grep på vått og ulendt terreng.

Anaconda er tilgjengelig i størrelsene 36-47, veil. pris: 1499,-


Det gjøres oppmerksom på at kondis.no ikke har testet produktene. Denne omtalen er helt eller delvis basert på en pressemelding og representerer ikke nødvendigvis kondis.nos syn på produktene.