Sport1-karusellen består av 8 løp og arrangeres av IL Skarphedin i Bø i Telemark. Tirsdag denne uka ble det 7. løpet i karusellen arrangert. Løypa dennne gangen var den 4,9 km lange Bergan-runden som går for å være det hardeste løpet i årets karusell. Løypa gikk i nydelige omgivelser på Gvarv mellom frukthager på begge sider.

Totalt var det 45 som deltok, 28 i selve Bergan-runden og 17 på barneløpet. Vinner av løpet ble Matias Sunde med tiden 16.25. Dette er en god tid i den kuperte løypa. Vinner i kvinneklassen var Vilde Nerhus på 20.47.

Neste løp i karusellen, som også er årets siste løp, er Kirkerunden 28. september.

Carl-Wilhelm Støren løp på 31:48.

Øyvind Støren løp på 24:35. Her tett fulgt av Espen Nordli Eriksen som fikk 24:57.

Ingrid Berge Dyrud løp på 26:03.

Anders Felde Olaussen løp på 17:53.

Morten Lunde løp på 19:50, men har her Pål Hekkeli, som løp på 24:10, hakk i hæl.