På introbildet ser vi primus motor for Ålesund Nyttårsmaraton, Per Jan Helset

Man løper innover Brusdalen med vending etter 10.5 km, ei runde på halvmaraton og to runder på maraton. Sekretæriatet og garderober er på Stamina Tren Moa, 400 meter fra startområdet.

Påmelding;
Link til påmelding og deltakerliste finner du her
Du kan melde deg på heilt fram til kl. 11.00 løpsdagen, men du må selv gjøre det over telefon, nettbrett eller PC på nettstedet ålesundløpene.no. Utlevering av startnummer skjer på Stamina fra kl.10.00 på løpsdagen.

Premiering:
Det blir medalje til alle, pokal til klassevinnere og pengepremier til vinnerne på begge distansene. Premieringen på halvmaraton skjer etterhvert som løperne kommer i mål. På maraton blir det premieutdeling på Stamina kl. 16.30. Der blir det også servert pizza og mineralvann.

Tidlig start:
For løpere som regner med å bruke over 4,5 timer er det anledning til å starte kl. 11.00. Gi beskjed til sekretæriatet om dette. Det er anbefalt å løpe med refleks, da det begynner å bli mørkt allerede i 15-tiden.

Parkering
For å være på den sikre side anbefaler vi at du parkerer på en av parkeringsplassene til Amfi Moa Butikksenter, like ved start. Der er det gratis å stå heile dagen.

Tøyoppbevaring:
Det blir satt opp telt og plassert en varebil i målområdet slik at løperne kan legge fra seg tøy og eventuelle verdisaker der.

Nyttaarsmaraton_logo600pix.jpg

Du kan lese mer på løpets hjemmeside

Se også arrangementet på terminlisten

Les reportasje fra Nyttårsmaraton 2013


Start_2013
Fra starten på Ålesund Nyttårsmaraton 2013. Foto: Kjell Vigestad

AaNM_2013
Også fra startområdet på Nyttårsmaraton 2013. Foto: Kjell Vigestad