I vår opprettet Kondis sin første treningsgruppe. Den drives i Oslo. Nå håper vi  å få etablert treningsgrupper over hele landet. Disse gruppene skal være gratis og åpne for alle. 
Til dette trenger vi å komme i kontakt med deg som kunne tenke deg å hjelpe oss i dette arbeidet.
les mer i denne artikkelen: "Vil du etablere Kondis-treningsgruppe der du bor?"

 

14. januar starter Kondistreninga på Gran

Kondis (kondis.no) - Norsk organisasjon for kondisjonsidrett – har blant mange gode formål et ønske om å spre treningsglede på alle nivåer. Derfor etablerer de en løpegruppe i Gran, rett over nyttår. Informasjon om dette kan du finne på Facebook-gruppa «Kondistreninga Gran»

Opplegget tilpasses alle nivåer! Om du bare vil å gå i raskt tempo, løpe for å øke kondisjonen, eller trene til halv- eller helmaraton, er dette noe som passer deg, da det kjøres intervalltrening. På den måten er alle samlet på ett sted, har det sosialt, men trener i forhold til egen kapasitet.

Etter lett oppvarming i 10 min tar vi drag i oppoverbakke og går eller småjogger ned igjen. Fart, lengde og antall repetisjoner bestemmer du selv, men det er vanlig at alle snur samtidig. Tilbudet er gratis, enten du er medlem av Kondis eller ikke.

Kondis’ mål er å få med folk i alle aldre og på alle nivåer. Hvis oppmøtet og interessen er bra, vil det også bli arrangert rolige løpeturer en annen ukedag. Dette vil bli avtalt fra gang til gang (og annonsert på Facebook) inntil det kommer i fastere former.

Hvis du ønsker å være med på Kondis-treninga eller har spørsmål ut over det som står her, så let opp FB-gruppa «Kondistreninga Gran» eller ring / send SMS til 91358899 /


admin: adform id #567066