Forrige uke kom Kondis med nyheten om at Asics MetaRun lanseres - en sko Asics selv betegner som sin "hittill beste langdistansesko". 

Men denne høyteknologiske løpeskoen vil kun produseres i 60 000 på verdensbasis, og Kondis har nå fått bekreftet at kun 60 av disse vil være å finne i tre utvalgte norske butikker, nærmere bestemt Löplabbets butikk i Oslo sentrum, Stavanger og Trondheim.  

Kondis har vært i kontakt med Löplabbet som melder om at de tre nevnte butikkene vil få inn 20 par hver: 12 par i herrestørrelse US 8-11 og 8 par i damestørrelse 6,5-9,5.

Fra tirsdag 1. desember kan skoene kjøpes i nevnte butikker, mens de fra onsdag 2. desember også kan kjøpes fra Löplabbets nettbutikk. Forhåndsbestilling vil derimot ikke være mulig. 

Markedsstrategi
Man kan selvfølgelig undre seg over hvorfor Asics har brukt flere år og store summer på å utvikle en sko det nærmest blir umulig å få kjøpt, men det er naturlig å anta at denne "eksklusive introduksjonsmodellen" er et PR-stunt for å markedsføre hva vi har i vente. I framtiden vil det etter all sannsynlighet komme nye Asics-modeller i "ubegrenset opplag" som benytter samme teknologi som nå lanseres via MetaRun - eller kanskje atpåtil en "MetaRun II" med kun kosmetiske endringer i forhold til intromodellen?

Les mer om Asics MetaRun i Kondis sin forhåndsomtale av skoen.