Løypen er lettløpt og går på turstier og grusveier, samt et par hundre meter på asfalt ved alléen som fører inn til Alby gård. Der er det også en stor og gratis parkeringsplass, og start og mål er like ved siden av. Mesteparten av løypen går på grusveien langs Kyststien, og du løper langs vakkert kulturlandskap i Søndre Jeløy landskapsvernområde, gjennom flott skog og langs fjorden. 

Etterpå kan du ta deg en kaffe og smake på den berømte Albykringlen eller annet bakverk fra nye Alby kafé.Og alle deltakere får både fin medalje og eplemost fra Dyre Gård, eplegården i Rygge

Løypen er 5 km og du kan melde deg på med eller uten tid her. Start er kl. 13.

Arrangører: Hverdagstreneren ved Øyvind Kvernen og Sportsmanden ved Frode Monsen på gjennomløping av traséen.

Mer info, løypekart og bilder med tekst som tar deg rundt hele løypen kan på se på hjemmesiden her:

Fjordløpet Jeløya

Bakgrunn: Fjordløpet Jeløya arrangeres av Hverdagstreneren og Sportsmanden, og er en oppfølger av sommerens Fjordløpet Sandefjord.

Les reportasjen fra Fjordløpet Sandefjord her 

Sportsmanden.no

Smakebiter fra løypen

Bilde1.jpg

Bilde3.jpg

Bilde4.jpg

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957