Høsten har kommet til Oslo og blant de som prøvde ut løypa i Kondis sitt Nyttårsløp var det bare to som stilte i kortbukse. Men treninga bød på nydelig solnedgang ute i løypa som må kunne betegnes som relativ rask.
Du kan melde deg på Kondis Nyttårsløp HER.

Loypekart_hele_loeypa.pngTrykk på kartet for STOR utgave.

I og med at det arbeides med ny gang- og sykkelbro over Ringveien ved Ullevål Stadion, vil årets løype starte på den andre siden av Sognsveien i forhold til selve stadion. Når brua er ferdig vil løypa kunne legges med start og mål ved/i stadion.

I år går starten rett utenfor Kiwi-butikken ved T-banestasjonen for linjer på vei mot sentrum. Den første kilometeren løpes det langs Sogn kolonihage og følger blå linje opp langs Problemveien og til rundkjøringen ved Domus, hvor en krysser og løper paralellt med Ringeveien, som her heter Torgny Segersteds vei. Her løper en gangveien ned under Holmenkollbanen ved Gaustad stasjon.

Ved Holmenveien kommer en inn i Holmenkollstafett-traséen og løper til Vindern senter hvor Borgenveien og deretter Ris Skolevei bringer deg tilbake til undergangen ved Gaustad stasjon. Man løper så samme vei tilbake helt til rundkjøringen ved Domus. Her løper en direkte tilbake til start uten å følge Problemveien bort til Forskningsparken stasjon på T-banen.

 Du kan melde deg på Kondis Nyttårsløp HER.

Loypekart_km1.pngDen blå linja er løypa på vei ut fra start, mens den røde følger løypa videre og inn mot mål. 

 


IMG_20180925_180300.jpg19 av 23 som testet løypa i Kondis Nyttårsløp