Den tradisjonsrike løpskarusellen som går fra oktober til mars åpnet denne gangen med en oppslutning som vi må tilbake til før koronapandemien for å finne maken til. Det var 65 løpere som stilte med startnummer i det første løpet, som er bra når vi tar i betraktning at gjennomsnittsdeltakelsen har pleid å ligge under 40 deltagere.

Det gikk raskt unna også i dette løpet. Blant kvinnene var Eli Anne Dvergsdal ganske suveren, hun løp i mål på 17:20, og da hadde hun også vært en tur nede i asfalten i en sving. Dette var tre minutter foran neste kvinne, Vilde-Sofie Torvund fra arrangørklubb Fri IL. Det var også en Fri-løper på tredjeplass, Marianne Nesbø Ådland.

For mennene hadde vi 6 løpere under 18 minutter, mange av dem kom fra Osterøy. Her var det også en suveren vinner i 17 år gamle Jonas Skjerven fra Mjøsdalen IL (som holder til på Osterøy). På andreplass kom Daniel Bruvik fra Osterøy IL. Deretter fulgte fire løpere som alle kom seg inn på tider på 17-tallet: Thomas Skjæveland, Martin Kåstad, Karl Pettersson og Stig Amundsen.

Det var ganske gode forhold, 11 grader, men litt vind.

Alle resultater Frikarusellens løp 26. oktober.

1U9A3685.jpgGod oppslutning i sesongåpningen av Frikarusellen.

Jonas Skjerven med klar seier blant mennene.

10 101 Nils Tore Sæterdal FRI IL Menn 55 - 59 år 19:12

Daniel Bruvik klokker inn som andremann.

Eirik Frøholm blir forbiløpt av Vilde-Sofie Torvund rett før målstreken.  Vilde-Sofie blir nummer to blant kvinnene.

Vilde-Sofie Torvund, Fri IL.

Noen av de entusiastiske deltakerne: Elisabeth Hilton, Bjørg Fagnastøl, Nora Hauge Svendsen, Lisbeth Hammersland, Birte Nordbø, Vilde Kvamme, Tonje Lien Sletten. Foran: Jakob Toftevåg.

Trine Lohne.

Vigdis Gaupholm Reigstad hadde tatt med seg hunden denne gangen, men det var visst ikke så mye drahjelp i den.

Britt Torvund var løpets eldste deltager: hun deltar i klasse Kvinner 80 - 84 år. Som hun vant klart.