I solskinn og i bare ca. 2 sekundmeters vind gikk de 7,5 rundene på Kristiansand Stadion radig unna. Kristian Tjørnhom vant på 8.34,7, mens Lars Aanensen på andreplass fulgte 3 sekunder bak. To mann til var med i tetgruppa og kom inn langt nede på 8.40-tallet. I alt var det seks mann i feltet. 

Ifølge trener Finn Kollstad er neste større mål for Kristian Tjørnhom Stadionmila som går 7. august. Tjørnhom har tidligere gått ut med at han sikter mot å bli en av landets beste maratonløpere. Holder han 3000 m-farten helt inn, noe som sjølsagt ikke er realistisk, vil det gi ei maratontid like i overkant av 2 timer. I første omgang blir det spennende å se hva han - og de andre Kristiansands-løperne - får til på 10 000 m om en liten måned. 

3000m_start.jpg
Det var forholdsvis stor enighet om både skovalget og antrekket ellers. (Foto: Finn Kollstad) 

3000m_resultat.jpg
Med manuell tidtaking rundes hundredelene oppover til nærmeste tidel. 

3000m_etterpaa.jpg
Litt avslapping i skyggen gjorde godt etter vel gjennomførte løp. (Foto: Finn Kollstad) 

 
Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957