– Jeg liker godt å løpe i Frognerparken, og satte stor pris på den flotte løypa, forteller Kondis sin annonseselger Trond Hansen på telefon etter løpet. 

Trond kom på tredjeplass på 5 kilometeren på tida 18.01. Klassen ble vunnet av Øyvind Mehus Sjursen på tida 16.52 foran Kim Fredrik Torneus. 

– Vi løp i mål på Frogner stadion. Det ga en flott avslutning på løpet, sier Trond. Han legger til at om det hadde vært svært mange deltakere, så ville det kunne blitt litt trangt på den siste kilometeren. Her var det også fotgjengere som de måtte løpe forbi. 

– Dette var et flott arrangement som jeg så absolutt vil gi ståkarakter. Jeg synes det er litt imponerende når arrangøren allerede til det første løpet har utviklet en app der løperne kunne følges live. Her kunne vi også finne resultatene våre etter løpet. Videre var det oppholdsvær, passe temperatur og svært gode løpsforhold, forteller Trond. 

Totalt var det 94 deltakere som fullførte enten 5 eller 10 kilometer i Frognerparken i går. 

Christine Harlem vant dameklassen på 5-kilometeren med tida 20.38. Dette brakte henne opp på en syvendeplass på totallista. 

10 kilometeren ble vunnet av Anne-Mette Juuhl og Even Bentzen Løvås.

Fullstendige resultater finner du her