Med den nye Jawbone UP3 skal du kunne holde deg oppdatert på din livsstil og helse døgnet rundt. Smartarmbåndet har en stilren og slitesterk utforming for at det skal kunne bæres til alle tider og ved alle anledninger. UP3 skal ha opptil syv dagers batterilevetid og være vanntett ned til 10 meter.

Smartarmbåndets plattform består av flere sensorer som samler inn store mengder informasjon om din aktivitet både dag og natt. Den avanserte plattformen inkluderer blant annet en ny tre-akset akselerasjonsmåler, avanserte bioimpedanssensorer samt sensorer for både hud- og omgivelsestemperatur.

Jawbone UP3 har følgende funksjoner:

Pulsmåler: De ulike sensorene skal gjøre at UP3 automatisk og nøyaktig kan måle din hvilepuls (definert som pulsen når du våkner, før andre påvirkninger som bevegelse, trening eller koffein kommer inn i bildet). I den tilhørende appen skal du kunne se hvordan hvilepulsen endres over tid og forstå hva en sunn puls innebærer for deg. 

Avansert søvn: UP3 skal kunne registrere detaljerte søvnfaser, inkludert REM, lett og dyp søvn, og gir deg ny innsikt i hva som skjer når du sover og hvordan du selv kan påvirke søvnen. Å legge seg tidligere kan for eksempel gi en dypere søvn, som ofte settes i sammenheng med gjenoppbygging, helbredelse og minnekatalogisering. Tilbringer du lenger tid i sengen vil REM-søvn, som ofte settes i sammenheng med drømmer, læring og minnekonsolidering, prioriteres.

Avansert aktivitet: Nye, smarte algoritmer gjør at UP3 automatisk skal kunne identifiser ulike typer trening. UP-appen gjenkjenner mange populære aktiviteter som for eksempel løping, cross-training, kardio-trening, tennis, gåing samt dans og Zumba. Systemet vil over tid registrere din oppførsel for automatisk å identifisere andre aktiviteter som kan være vanskeligere å gjenkjenne, som for eksempel svømming, sykling, trening med vekter eller yoga.

Smart Coach: Data fra UP3 overføres til Jawbones UP-app for å gi deg veiledning via Smart Coach, et intelligent system som skal registrere fremgangen din og gir deg personlige tips til hvordan du kan nå målene dine raskere. Finn ut hva du kan gjøre for å forbedre aktiviteten, søvnen, dietten og pulsen din slik at du kan nå målene dine raskere og påvirke både helse og velvære.

Smart design: Smartarmbåndet, som er designet av Yves Behar, har en slank, stilren design slik at du kan bære den sammen med smykker eller klokker. Den klokkelignende låsen gjør det også mulig å justere UP3 slik at den passer de til fleste håndledd.

– Vårt mål med UP3 var å skape verdens mest kraftfulle smartarmbånd i minst mulig design. Vår avanserte plattform med flere sensorer leverer en stor mengde ny informasjon om helse som bearbeides av våre smarte algoritmer og det svært tilpassede Smart Coach-systemet. Ettersom UP3 kontinuerlig kan oppdateres av brukeren, kan vi legge til enda flere funksjoner og forbedringer i løpet av de kommende månedene, sier Travis Bogard, produkt- og strategisjef hos Jawbone.

Farger: Black Diamond og Silver Cross
Veil. pris: 1479 kr
Tilgjengelighet: Begynnelsen av 2015

Det gjøres oppmerksom på at kondis.no ikke har testet produktet. Denne omtalen er helt eller delvis basert på en pressemelding og representerer ikke nødvendigvis kondis.nos syn på produktet. 

Jawbone-UP3-Lifestyle-bike.jpg
Jawbone  UP3 har et stilfullt design og skal registrere din aktivitet gjennom hele døgnet.