Kondismedlem Sponset innhold

Deltaker rekord i Fredrikstad maraton

Dagens Fredrikstad maraton ble en suksess for arrangøren med ny deltaker rekord! Blant herrene vant Jan Halland på ny løyperekord, 2.48.32! Deretter fulgte Vidar Nilsen og og tidl.rekordholder, Arne Håkon Vik.

Blant damene vant Nina Annette Hongseth en grei seier på 3.26.02. Totalt sett så ble hun nr.14.
Fredrikstad maraton ble en suksess på alle måter i år, med rekord deltagelse og ny løyperekord. 101 startende er veldig bra og alle startende fikk valuta for pengene.
6-7 grader, lette regnbygere og motvind de første 6-7 km.på hver runde var realitetene før start. Med 96 fullførende ble det en økning av deltakerrekorden fra 2002 med hele 23 løpere.

Løypen er en rundløype på 14 km, som da løpes 3 ganger, den er småkupert men egentlig ikke veldig tøff. personlig syns jeg det er en glimrende trasee, selvom siste runde i terrengpartiet ikke var så forfriskende og idyllisk som de 2 første for undertegnede........Og en veldig engasjert og sprudlende speaker gjorde rundepasseringene festlige. Takket være nevnte speaker "glemte" jeg å bryte etter 2 runder som egentlig var det mest fornuftige og fristende!

Selve komkurransen ble som ventet en kamp mellom Jan Halland og Vidar Nilsen. Førstnevnte trakk det lengste strået etter å ha rykket fra Vidar i ett motvindsparti på den andre runden. Tilslutt ble avstanden 6 min, og ny løyperekord på 2.48.

Dameklassen ble greit vunnet av Nina A.Hongset etter nok en vel disponert maraton, hvor hun plukket løpere hele veien. Hun endte opp som nr.14 totalt!


Som prikken over i'en ble det servert ertesuppe og andre godsaker i klubbhuset etter løpet, en glimrende avslutning på ett perfekt arrangement!

Hjemmeside:

Resultater:
Stille før start
Avslappet og rolig før start, de fleste satt kanskje inne i garderoben, og varmet opp på radiatoren......
Kortbuksemannen
Noen stiller alltid i kort uansett vær, Georg Vikshåland var en av de få i dag, om ikke den eneste! Her sitter han rolig og avslappet, med smilet om munnen og straks klar til start!
Speaker og muntrasjonsråd
Dagens speaker underholdt hele tiden, og gjorde en glimrende jobb for oss slitne løpere!! Her er det på tide med litt påfyll for en sår hals.....
Hans 50 maraton!
Kjell Skogvang slapper av etter å ha fullført maraton nr. 50! han klaget litt på vonde bein men fullførte i bra stil uansett. Og da er det bare 50 igjen til 100 maraton.....
25 på norsk jord
Tom Erik Gullaksen med det synlige beviset på at 25 maraton på norsk jord er fullført.
En lang dag er over
Og Frode Andersen slurper i seg styrkedrikk etter vel overstått maraton
sterk spurt
Per Gunnar Gulstuen gir alt de siste meterne før målstreken kan passeres.
Sliten! Jeg? nei.....
Harald Schibbye, ser uforskammet uberørt ut i motsetning til kondis.no som sjanglet over mål noen minutter før Harald!
Damevinner
Nina Hongseth med 1.premien trygt innkassert!! Dagens maraton var hennes 5 på norsk jord i år. Neste søndag avslutter hun sesongen med en "kosetur" i New Yorks gater!
Kaffeslaberas
Bjørn Gjerde og Jan halland slapper av med kaffe og kaker, før de slenger seg i bilen og raser avgårde mot nye løp!
Lystløper
Sture Friis, som vanlig i godt humør!! 1 time raskere enn i Amsterdam var han godt fornøyd med! og pass på : snart dukker nok lystløper Sture også opp på en maraton i ditt nærområde.