Kondismedlem Sponset innhold

Baksjøløpet flere bilder

Magnus Kokkin
Som vi ser var det i kaldeste laget for å løpe uten noe på hendene.
Gutta løp Baksjøløpet for 2.gang
Kjekke karer løp samen mot mål. 311: Ottar Nilsson 168: Henrik Nilsson 402: Daniel Opara
3 fonøyde karer
kondis.no mangler navnene på disse da de ikke er på resultatlista, vi skal få sjekka dem ut.
Vårmoten kommer i år fra Åbogen
Det er ingen tvil om hva som kommer til å bli vårens schlager på hodekledningsfronten enten du beveger deg i Paris, New York, Milano eller Oslo. Denne lua er en garantert vinner....og du så den første gang på kondis.no reportasje fra Baksjøløpet.
Godt fornøyde i klasse 55-59
Margrethe Bergaust, Veldre og Finn Olsen, Kondis var godt fornøyde etter løpet i Åbogen.
Finn Olsen, kondis.no mann i Oppland har slekt helt ifra 1600-tallet rett ved startområdet i Baksjøløpet. Finn Olsen sjef for LITRIMs løpsarrangementer på Lillehammer kan fortelle til kondis.no at første løp i Sørdalskarusellen, Kringsjåløpet går onsdag 27.april , mens første løp i Familietrimmen har dato 23.mai
Følg med på kondis.no Opplandssider.
Ole Martin Sørli
er skøyteløper og går for KIL Skøyter. Men denne dagen tok han med seg rytmisk musikk på øret og løp Baksjøløpet.
Med onkel på løp
Petter Både til venstre og onkel Kjetil Ask i midten og til høyre kameraten til Petter nemlig Joakim Paulsrud var alle fornøyde med dagen.
Marie 8 år fullførte for 9.gang
Det er flere som har fullført Baksjøløpet 9 ganger, men få av dem er 8 år som Mari Rudberg Moen er.
Haugen og Sandnesaunet
Inger Haugen Kystvåg, KIL (til venstre) og Haldis Sandnesaunet, RYE var de to beste kvinnene totalt. Helt i begynnelsen var Inger først men etterhvert var hun sjanseløs mot Haldis. Inger har løpt Baksjøløpet hele 17 ganger og har bestetid på rundt 44 minutter.
Premieterrassen
Baksjøløpet har premie til samtlige deltakere, foruten uttrekning på startnummer. På en hel vegg på det nybygde bygdehuset står det premier. En premietype for hvert år du har deltatt.
Årspremie
I midten på premieterrassen finner du en "utstilling" av de forskjellige premiene som venter deg etter hvilken gang du deltar.
Best blant de yngre damene
Tone Lise Jensen var best av de under 45 år. Men nesten 6 minutter bak Haldis. Skal vi tro at hun er litt nærmere i form når hun er ferdig med Politihøgskolen?
3 beste menn totalt
Morten Tronbøl, John Strupstad og Rune Nilsen.
Sølvberg og Bergaust
Svein Arne Sølvberg, Oppegård IL og Ole Peter Bergaust, gjorde de to beste veteranresultatene og tok de første plassene i 55-59 år. Totalt var de henholdsvis nr. 7 og nr.13.