Kondismedlem Sponset innhold
Ballong

Oslo Maraton: Økt kontingent 1. april

Det er 6 måneder til Oslo Maraton. Kanskje på tide å gjøre et valg? Meld deg på før 1.4 og spar noen kroner. Husk også Kondispulja.

Fokus Bank Oslo Maraton
Samlesider - Oslo Maraton

Våren er i anmarsj, det begynner å bli bart og løpssesongen tar snart av. Det er i skrivende stund ca. 6 mnd til Fokus Bank Oslo Maraton. Pr i dag ligger det an til å bli rekordpåmelding til selveste grom distansen - nemlig Maraton.
1.4 går påmeldingsprisen opp - så nå gjelder det å hive selvangivelsen til side - og melde seg på! Og er du ikke medlem i KONDIS - så blir du det- og sparer enda noen kroner.
Som kjent så har også KONDIS itatt initiativ til en egen pulje : KONDIS-PULJA.

Kondis-pulja er for deg som vil løpe en maraton i ro og mak - vel, det kan bli slitsomt uansett. Poenget er at du slipper å starte alene med angst for å ikke klare distansen. Med 5 timer som mål, kan man ta det litt roligere, ha en bedre reise underveis og klare å fullføre på en slik måte, at du kanskje prøver igjen ?  Og da kan det fort bli Maraton - version 2. Den tar vi i 2013 :)

Vi har dykket litt i resultater og statistikker i forhold til vår nabo Sverige. Stockholm Maraton er STORT. Og det er langt igjen før vi i Norge kommer dit. Men vi er på gang også her på berget.


Bildet viser 5 timerspuljen i Stockholm 2011. 10,6 % (1647) av de fullførende i Stockholm brukte mer enn 5 timer. I Oslo var prosenttallet 5,8 % (96 stk).
Vi må derfor gjøre en jobb her.
FOTO : Kjell Vigestad
 
Det er en kjensgjerning at terskel for å delta på konkurranser i Norge er høy - det kreves at en presterer.  For KONDIS så er det viktigste at folk deltar, at folk tar aktivt tak i sin egen helse - og gjerne setter seg noen mål.
Og klarer du å løpe maraton på 5 timer, så klarer du det meste!


Det gjelder å legge lista lavt nok. Da blir opplevelsen bedre - og det kan bare fortsette oppover.
FOTO : Heming Leira

Så folkens ikke nøl - meld dere på. Bli en del av maratonbevegelsen i Norge, join KONDIS pulja - i år skal vi være mange der bak!
Du finner også Kondis på Facebook - bli en liker du også.
 

Vi sees i Oslo til høsten!
FOTO : Kjell Vigestad