Alle resultater :

Denne artikkelen er fri for bilder av de gode og vel dresserte triathletene. Denne artikkelen er derimot en hyllest til alle mosjonistene som deltok, med smilet hele tiden på rett plass.
Det hele startet med mye regn natten før. Fortsatte på morningen - før regngudenes siste krampetrekning 30 min før start på den lange distansen.Der og da tror jeg mange hadde litt bange anelser...

Men regnet ga seg og sakte men sikkert ble været bedre. For oss som bruker lang tid i vannet - rakk tilogmed skyene å sprekke opp før landgang. Og jeg så en anelse blått på himmelen der jeg kavet meg frem mellom maneter i hopetall og litte granne drag i vannet. Og alle snakket etterpå om alle manetene som brant omtrent alle startende. Men i kampens hete glemmer man lett litt kløe.

Hele arrangementet var preget av grundighet, sikkerhet og ordnede forhold. Sykkelløypa var ikke lett, så de fleste fikk valuta for pengene. Løpingen til slutt foregikk på nydelig underlag rundt Hove camping. Absolutt ikke noe lett trasee det heller, med en provisorisk bru - som ble tøffere for hver eneste runde.

Det som allikevel sitter mest igjen etterpå, er stemningen rundt arrangementet. Hove Tri viser det blide sørlandet på sitt beste og alle deltakerne svarte tilbake med samme glede. For meg som absolutt ikke er en stor triathlet - noen vil vel gå så langt som å si, at jeg er en elendig svømmer - ble det hele derfor en ytterst positiv greie. Selvom jeg godt kunne ha unnvært de "bølgene" som var i vannet OG alle manetene!

Triathlonfamilien i Norge vokser hele tiden -  og denne type konkurranser ER absolutt for den glade mosjonist, som bryr seg katta om utstyr i verdensklasse, men som er med for å ha det gøy.

Så løp og meld deg på neste års arrangement når den tid kommer.

Og - som seg hør og bør, den yngste vant . Nemlig Kristian Blummenfeldt. Kondis kan bare gratulere og innse at han var langt avgårde på sykkel, før undertegnede dukket opp blant manetene...


Starten på lang har gått. Noen gikk ganske langt ut før de begynte å svømme. Allerede her skimtes manetene...
FOTO : Sondre Steen Holvik


Litt mere svømme action. Vannet var akkurat passe kaldt, men aldri ubehagelig. Bortsett fra manetene da !
FOTO : Sondre Steen Holvik


Den lange ferden mot den ensomme bøya til venstre. Undertegnede kan skimtes til venstre BAKERST.
FOTO : Sondre Steen Holvik


Før starten på kort distanse. Her startet jentene først - guttene startet 5 minutter etter. Egentlig en ganske genial løsning.
FOTO : Sondre Steen Holvik


Og allerede her - før start, er smilet intakt.
FOTO : Sondre Steen Holvik


For de som ennå ikke har prøvd Triathlon, dette kan være noe av det mest frustrerende ved hele greia...Nemlig å få av seg våtdrakten.
FOTO : Sondre Steen Holvik


Denne damen på vei inn mot fast grunn. Ikke rart hun smiler :)
FOTO : Sondre Steen Holvik


Marianne Halstenrud piukker ned jernhesten fra tørkestativet. Nå venter 40 km med en sykkelløype du virkelig kunne leve i.
FOTO : Sondre Steen Holvik


Et bilde som viser mangfoldet på Hove. Kristin Strømme, tett fulgt av 2 andre damer. Og alle uten tempobøyle, karbonramme og styla drakt.
FOTO : Sondre Steen Holvik


Marius Schønberg (465) og Helge Torsvik. I mål er det dødt løp. Oppløpet var forøvrig i en svak motbakke og mye publikum.
FOTO : Sondre Steen Holvik


Morten Wenaas (525), avslutter serien fra Hove. Om noen få meter venter heder og ære. Og kanskje også en pust i bakken!
FOTO : Sondre Steen Holvik