Kondismedlem Sponset innhold
Fra fjorårets renn i flott vær over vidda. (Foto: Arrangøren)

Fra fjorårets renn i flott vær over vidda. (Foto: Arrangøren)

Neste helg skal over 12000 gå Skarverennet

​Skarverennet - vårens vakreste eventyr - går av stabelen lørdag 22. april. På startstreken står som vanlig eliteløperne, klar for en siste kraftanstrengelse før de avslutter sesongen, sammen med i alt 12.200 påmeldte løpere som dekker alle aldre, ambisjoner og ferdigheter.


2016: Johaug og Livers vant Skarverennet under fantastiske forhold

Verdenseliten stiller
Skarverennet har blitt sesongavslutningen for både eliteløpere og trimløpere. - I kvinneklassen stiller blandt annet Marit Bjørgen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og søstrene Tiril og Lotta Udnes Weng

I herreklassen stiller Martin Jonsrud Sundby, Johannes Høsflot Klæbo og de utfordres blant annet av fjorårsvinner Toni Livers. Videre stiller også Sjur Røthe, Niklas Dyrhaug, Finn Hågen Krogh og Chris Jespersen for å nevne noen.

Trimløper kan vinne Subaru
Subaru Norge er generalsponsor av Skarverennet. Hvert år gir de deltakere i Trimklassen mulighet til å vinne fri bruk av en Subaru i ett år. 

Presentasjon av elitløpere og konsert med Daniel Kvammen
Geilo gutten Daniel Kvammen har en minikonsert utenfor Geilohallen Fredag 21. april kl 18.00. Klokken 18.30 er det utdeling av startnummer til eliteløperne. Her stiller hele landslaget på herre og damesiden. Vi har også med oss fjorårsvinner Toni Livers fra Sveits. På damesiden kommer våre løpere til å få hard konkurranse av Krista Pärmäkoski fra Finland og Seraina Boner fra Sveits.

Lørdag på Ustaoset forventes målgang av eliteløpere fra ca kl 13.15. Premieutdeling kl 14.00. Etter premieutdelingen blir det igjen en minikonsert med Daniel Kvammen. 

Rennets hjemmeside


Med seierskransen: Martin Johnsrud Sundby ble nr. 2 for to år siden. Med spesialtrening på staking ble det seier denne gangen.
Martin Johnsrud Sundby staket seg til seier i Birkebeinerrennet. Blir det en ny sier i Skarverennet 22. april? (Foto: Finn Olsen)
 

Elite deltagere 2017

Toni Livers
Martin Johnsrud Sundby
Johannes Hoesflot Klaebo
Finn Haagen Krogh
Sjur Roethe
Emil Iversen
Niklas Dyrhaug
Didrik Toenseth
Andrew Musgrave
Paal Golberg
Chris Jespersen

Marit Bjørgen
Astrid Uhrendholdt Jacobsen
Seraina Boner
Martine Ek Hagen
Tiril Udnes Weng
Lotta Udnes Weng
Silje Theodorsen