Kondismedlem Sponset innhold
Ferdinand Kvan Edman bytter klubb - fra Sturla til Tjalve. (Foto: Bjørn Johannessen)

Ferdinand Kvan Edman bytter klubb - fra Sturla til Tjalve. (Foto: Bjørn Johannessen)

Ferdinand Kvan Edman forsterker Tjalve-laget

210 utøvere er å finne på Friidrettsforbundets liste over folk som skifter klubb ved årsskiftet. Ikke så mange av de beste bytter beite, men Tjalve trekker til seg noen sterke distanseløpere.

Det er særlig på herresida at Tjalve ser ut til å bli forsterka. Ferdinand Kvan Edman vil være en meget god tilvekst i f.eks. Holmenkollstafetten der Tjalve i fjor noe overraskende ble slått av Gular. Sigurd Ruud Skjeseth er en annen sterk løper som i 2018 vil løpe for Oslo-klubben. Han har tidligere løpt for Orion. 

På damesida mister Tjalve Veronika Blom, som har meldt seg ut uten å ha signalisert hvilken klubb hun melder seg inn i. Til gjengjeld får Tjalve Marte Flatlien fra Lillehammer. 

Av andre overganger kan vi ta med at Ørjan Grønnevig går tilbake til Stavanger Friidrett etter et års opphold i Skjalg. Eli Anne Dvergsdal har meldt seg ut av Gular, men ikke meldt seg inn i noen ny klubb. Mellomdistanseløper Amalie Sæten går fra Kristiansand til Ull/Kisa mens motbakkeløper Torstein Tengsareid skifter fra Egersund til Skjalg. Maratonløper Marthe Katrine Myhre har meldt seg ut av Vind, men det gjenstår å se hvilken klubb hun vil melde seg inn i.


Se alle overgangene her

Bilderesultat for eli anne dvergsdal kondis
Eli Anne Dvergsdal har meldt seg ut av Gular, men det er ennå uvisst hvilken klubbdrakt hun vil ta på seg i år. (Foto: Kjell Vigestad)