Kondis1805_350.jpgLes den elektroniske utgaven av Kondis nr. 5 her!

I Kondis nr. 5 får du muligheten til å bli kjent med Ingrid Lorvik. Hun har i mange år vært en av landets beste landeveissyklister, men ble i fjor nokså uforståelig vraka fra det norske laget til VM i Bergen. Skuffelsen var stor, men hun har nå lagt den bak seg og ser fram mot en ny VM-mulighet i år. 

- I ettertid har jeg blitt mer motivert til å virkelig vise hva jeg er god for denne sesongen. Jeg tar ett år av gangen, men slik situasjonen er nå, så føler jeg at jeg ikke har fått vist hva jeg egentlig er god for. Jeg føler det er fysisk mulig å ta et steg videre og håper selvfølgelig at jeg klarer å få full uttelling i ritt, forteller Ingrid Lorvik til Kondis.

En annen som har mål om ikke bare VM-deltakelse, men også VM-medaljer, er langrennsløperen Sjur Røthe. Vi har slått av en prat med han og hørt hvordan han trener nå om sommeren for å være i sin beste form under ski-VM i Seefeld til vinteren. 

I Ung-Kondis-intervjuet møter vi 20 år gamle Amalie Sæten som har starta sesongen på beste vis med pers på både 800 og 1500 m. Under Bislett Games storma den tidligere fotballspilleren inn til 2.04,80 og ble best av de norske i det nasjonale heatet. 

Vilde Våge Henriksen løper ikke bare fort som en ungdom - hun er også ung. 17-åringen vant vårens NM terrengløp på Osterøy, og vi blir bedre kjent med jenta som kommer fra det sterke løpsmiljøet i Haugesund. Hun blir trent av meget erfarne Kåre Osnes, og vi har også fått sett på innholdet i treningsprogrammet hennes. 

Vi finner også annet faglig stoff i Kondis nr. 5. Ane Korsvold skriver denne gangen om spiseforstyrrelsen ortoreksi. De som lider av den, er så opptatt av å spise og leve sunt at det blir tvangsprega og sykelig. Hva er grunnene til denne sykdommen, og hva kan gjøres for å komme ut av den? 

Også reportasjene har sin plass i Kondis, og vi har vært i Sverige og testa to av nabolandets største løp - Göteborgsvarvet og Stockholm Marathon. Hvilket av dem som var best og følgelig gikk til topps i Kondis-duellen, får du vite når du leser bladet. 

Hvert år er det i Wales stor spenning foran en annen duell - mellom hest og menneske. Hvert år siden 1980 har hester og mennesker konkurrert i den samme 38 km lange terrengløypa for å se hvem som kan løpe den fortest. Som oftest har de firbeinte vært raskest, men i år var det ekstra jevnt og uhyre spennende ...

I bladet finner du ellers småstoff, kommentarer, faste spalter og overraskelser. Det er bare å glede seg! Er du ikke allerede Kondis-medlem, så er mai-nummeret av Kondis bare én av mange gode grunner til å bli det:

Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler!


Bladet ligger allerede ute på kondis.no
De som er medlem, kan også lese de siste årgangene av 
Kondis i digital utgave her. Er du ikke medlem, vil du fra samme sted få lest de første sidene. 

Kondis vil også være å få kjøpt i Narvesen. Ca. ei uke etter at medlemmene har fått det i posten, vil det legges ut for salg i et utvalg kiosker. 

TIDLIGERE UTGAVER AV KONDIS
Kondisutgivelser fra og med 1999 til og med 2015 kan du se og lese smakebiter fra herfra


Stort triatlonmagasin

Med Kondis nr. 5 følger også et 40-siders Triatlonmagasin. Her får du blant annet møte landslagets suksesstrener, Arild Tveiten, unge fremadstormende Vetle Bergsvik Thorn, treningsglade Charlotte Kunz og en rekke andre som har kjærligheten til triatlon og trening felles.

I magasinet får du en rekke tips til nybegynnere og innblikk i hvordan de beste trener. Her er også reportasjer og utstyrstester. Kort sagt, bladet er et must for de som driver triatlon - eller har et ønske om å gjøre det. 

Medlemmer kan lese også triatlonmagasinet digitalt her på kondis.no

Kondis1805_Triatlon_1280.jpgVetle Bergsvik Thorn er en av flere fremadstormende unge norske triatleter. (Foto: Filipe Pereira / Unspotdesign Branding Desportivo)

Kondis1805_Triatlon-3.jpg
Kondis1805_1280.jpgIngrid Lorvik trives når hun får rulle av gårde på de innbydende landeveiene i Trøndelag. (Foto: Roger Nesshaug) 

Kondis1805-2.jpg