k-en til bruk paa kvalitetslop.jpg
Det er fortsatt mulig å melde seg på til kveldens Kvalitetsløp. Helt frem til kl.18:00 kan en melde seg på 5 km eller 10 km på løpskontoret i byen. Pris for etteranmelding på løpskontoret er 450 kr.

En kan også melde seg på over nett frem til kl.17:00
https://events.racetracker.no/2018/skagerrakmila/reg/
Pris for etteranmelding på nett i dag er 450 kr.

Løpet samler opp mot 500 deltakere med deltakerrekord i 2013 på 499 fullførende deltakere. Løypa går i idylliske områder med start og mål i sentrum. Rundt 85 % løper 10 km. 

Skagerakmila løypa

Skagerakmila_loeypekart.jpg


Da er Barbu Park ferdig og vi ønsker å legge Skagerrakmila gjennom denne. På grunn av trafikkavvikling i Barbu, må vi løpe "medsols", det vil si motsatt vei i forhold til i fjoråret og tidligere år øst for sentrum.
 

Da er Barbu Park ferdig og vi ønsker å legge Skagerrakmila gjennom denne. På grunn av trafikkavvikling i Barbu, må vi løpe "medsols", det vil si motsatt vei i forhold til i fjoråret og tidligere år øst for sentrum. Dette vil bety at vi får den tyngste delen av løypetraseen allerede etter 1 km og mot 3 km passering. Så blir resten av mila en lek. På grunn av at traseen i Barbu nå blir noe kortere vil løypa også gå "rundt" torvet.
 

For å ytterligere styrke opp om navnet vårt  "Skagerrakmila" vil vi mot slutten av løypa legge løypa langs vannkanten på Tyholmen. Vi vil nå derfor løpe på sjøsiden av Tyholmen Hotell og langs Pollen inn til Kirkegaten. Se beskrivelse av løype samt løypekart.

 

Beskrivelse av modifisert løype:

Start i sentrum i nærheten av Pollen (eksakt hvor blir avgjort etter kontrollmåling), ut Langbryggen, langs Tollbodkaia på sjøsiden av Eurekabygget, løper videre på landsiden av Havnegården og Macgregor bygget, passerer under "spissen" av MacGregorbygget, over Riksvei 410 ved fotgjengerovergang (Kystveien) øst for rundkjøring i Barbu,  opp Møllebakken mot Jernbanestasjonen, svinger til høyre og løper Jens Gjerløws vei til Barbu Kirke som går over i Gamle Songevei og løper på denne til Coop Prix Birkenlund, tar til høyre ned langs Fv24 til Fluet, Rundt Fluet- Kystveien,  følge Kystveien til Kystverket, inn i "Barbu Park", over bru, sjøsiden av MacGregor bygget , HavneGården, Eureka bygget og inn Langbryggen, Havnegt, Torvet, krysse Strandgt, Tollbodgt (Gågaten), Kirkegt, Vesterveien, Kittelsbuktveien, Varmekrogen, Strømsbubukt, Plankemyra, Vesterveien, Gårdalsveien, brygge til Hansnesveien, Hansnesveien, Plankemyra, Strømsbubukt, Varmekrogen, Kittelsbuktveien, Kittelsbukt, Rådhusgt, sjøsiden av Tyholmen hotell og videre inn langs Pollen, sjøsiden av Madam Reiersen, mellom Mør Biffhus og Fiskebrygga, svinge inn i Krikegt og utslitt og lykkelig i mål ved Marcussen Ur & Smykker.k-en til bruk paa kvalitetslop.jpgAktuelle pekere:
Skagerrakmila hjemmeside 
Skagerrakmila på Facebook

Les om viktigheten av Kvalitetsløp