Løypa til ABIK-karusellens 4. løp i Nittedal går på brede stier, lysløype og skogsbilvei i terrenget vest for Slattum. Alle løp samme løype, 8 kilometer. Det var totalt 90 deltagere hvorav 69 på tid.

Det skjer ikke så ofte at en kvinne er totalvinner i løp, men i denne løypa var Karoline Næss fra Ull/Kisa IL raskere enn alle herreløperne med en margin på 41 sekunder. Vinnerne løp ikke i samme pulje, men det ble uansett en klar seier til Karoline.

I kvinneklassen ble hun nærmest fulgt av Silje Christiansen fra Driv IL som løp på 34:59 mot Karolines 31:41. Herreklassen ble vunnet av Rune Sandin Sandnes med 32:24 foran Rune Engebråten på 34:17, så det var klare seire i både herre- og kvinneklassen.

Silje Christiansen og Rune Sandin Sandnes ble henholdsvis to i kvinneklassen og vinner i herreklassen. (Foto: Tore Gløer Wiken)

Rune Engebråten (M55-59) løp inn til en flott 2. plass totalt av herreløperne. (Foto: Tore Gløer Wiken)

Liv Kooyman vant K55-59 og ble nummer fem totalt av kvinnene. (Foto: Tore Gløer Wiken)

Det var ulike startpuiljer, men i løypa ble alle blandet...uten at det var trangt med 90 løpere på 8,3 km. (Foto: Tore Gløer Wiken)

Veteraner i farta...  (Foto: Tore Gløer Wiken)