Karoline Skatteboe løp på 1.17.19, og hittil i år er det bare tre norske kvinner som har løpt fortere. Runa Skrove Falch topper den norske årsstatistikken med 1.15.01. For Karoline var det pers med fire og et halvt minutt. Den gamle på 1.21.44 satte hun bare 18 år gammel i 2011.

- Jeg er kjempefornøyd, skriver Karoline på sin facebookside, der hun også forteller at løpet var en markering av at det er fem måneder igjen til Boston Marathon, som går i samme område. Karoline Skatteboe studerer ved og løper for Southern Methodist University i Dallas i Texas. I Norge konkurrerer hun for Tyrving.

Avstanden ned til jente nummer to i halvmaratonløpet, Annie Dear, var ikke på mer enn 16 sekunder. I alt løp tre jenter under 1.18. Herreklassen ble vunnet av Chris Allen på 1.08.28. Hele 4560 løpere fullførte førsteutgaven av Cambridge Half Marathon.

4560 løpere fullførte førsteutgaven av Cambridge Half Marathon som går i utkanten av Boston. (Foto: arrangøren)

5 01:12:26 Jack Stevenson          21 New York NY

Chris Allen vant herreklassen på 1.08.28. (Foto: arrangøren)

Cambridge_medaljer.jpgEtter målgang vanka det medalje til alle deltakerne. (foto: arrangøren)