Kittillirennet-l¢ypekart.jpg

Fartsfylt trasé

Kittillirennet har nok ikke vært viden kjent utover Trysil grenser men har altså en rik tradisjon. Nå håper arrangørene i Gløtheim IL og UL Flendølen at nyheten med fri benyttelse av teknikk vil glede også ivrige skøytere i mange år framover. Traséen bør passe bra til skøyting med sin store variasjon fra slake myrkjøler hvor en kan flyte over i enkeldans, til utforkjøringer som innbyr til å jage fart gjennom svinger og over småkuler med en småkupert avslutning med bakker som krever rask padling og smidige teknikkskifter. 

Kittillirennet-løypeprofil.jpg

Lokalmat

I tillegg til 40-årsjubileum og nyheten med fri teknikk, har arrangørene satset på sunn og kortreist lokalmat i langrennssportens ånd. I tillegg er det turrenn-tradisjonen tro vandrepokaler og trekningspremier. Ellers dyrkes famileprofilen med trimklasse og premie til alle fra 16 år og nedover og kafé med middagssalg i Engerneset samfunnshus etter rennet.

Kittilirennet 2022 på Facebook

Reportasjer fra Kittilirennet på kondis.no: 
2021: Alvar Myhlback suveren i Kittillirennet i Trysil 
2019: Lars Bovold spurtet til seier Kittillirennet 
2018: Fotofinish i Kittillirennet i Trysil 
2016: Tore Stengrundet vant Kittillirennet klart 

Kittillirennet-innbydelse 2022.jpg
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957