Kondis1308_350.jpgI høst avgjorde Thorbjørn Ludvigsen den mye omtalte Stoltze-duellen med Sindre Buraas og Henrik Ingebrigtsen til sin fordel. Etter målgang kunne han juble for både seier og ny løyperekord. 

I det bredt anlagte intervjuet i Kondis forteller den ydmyke klatrekongen om hva som har ført han dit han er i dag og om hvilke planer han har for satsinga framover. Vi får også et godt innblikk i hvordan han trener. 

Dette nummeret av Kondis inneholder også Skiveteranen, et 16-siders bilag med masse skistoff. Her møter vi en annen god motbakkeløper - og enda bedre skiløper - Kristen Skjeldal. Han er både mektig imponert og litt skremt over hvor høyt nivået er på dagens turløpere. 

I likhet med Skjeldal har også Stefano Baldini olympisk gull. Italieneren vant den klassiske maratondistansen i Athen i 2004, og Kondis har tatt turen til Italia og vært på løpetur med legenden som fremdeles holder seg i god form. 

På et litt annet nivå, men desto mer fremadstormende, er Live Solheimdal som har flytta til det gode treningsmiljøet i Steinkjer for å bli enda bedre til å løpe. I UM terrengløp i høst gikk det så bra at det ble gull på den ambisiøse 17-åringen. 

I tilllegg til møte med disse og flere andre sterke idrettspersonligheter inneholder Kondis nummer åtte treningsstoff for både løpere og skiløpere. Her er utstyrstester for både syklister og løpere, som ikke vil trappe ned sjøl om vinteren står for døra. I lederen tar president Tim Bennett nok et oppgjør med Friidrettsforbundets mosjonslisens som vil gjøre det dyrere å delta i løp. 

I tillegg finner du reportasjer, småstoff og faste spalter - kort sagt 80 sider spekka med innhold. Er du ikke allerede Kondis-medlem, er det bare å bli det!

Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler! 

Kondis1308_Skiveteranen_640.jpgKristen Skjeldal holder seg stadig aktiv, som trener, motbakkeløper og skiløper. I Skiveteranen står han fram med sitt syn på utviklingen i langrennssporten. (Foto: Arne Brunes) 

Kondis1308_640.jpg
Thorbjørn Ludvigsen kunne juble etter å ha vunnet Stoltzekleiven Opp for fjerde år på rad. I Kondis nr. 8 blir vi kjent med den klatreglade bergenseren. (Foto: Jørgen Pettersen)