I vår opprettet Kondis sin første treningsgruppe. Den drives i Oslo. Nå håper vi  å få etablert treningsgrupper over hele landet. Disse gruppene skal være gratis og åpne for alle. 
Til dette trenger vi å komme i kontakt med deg som kunne tenke deg å hjelpe oss i dette arbeidet.
les mer i denne artikkelen: "Vil du etablere Kondis-treningsgruppe der du bor?"


Kondistreninga får folk ut på trening!
I løpet av de to ukene som har gått siden Kondis fridde til løpsglade mennesker i Norge om å etablere treningsgrupper,  har det eksplodert med treningstilbud satt i gang av ildsjeler rundt omkring.
Det har vist seg at det finnes et stort behov for treningsgrupper med et tilbud for ALLE.
Kondis sin ramme har tydeligvis fristet mange til å komme i gang. 

Selv i Oslo hvor det finnes mange treningsgruppper, også grupper som er gratis, har Kondistreninga blitt en av de med flest deltakere på treningene. Kondis er også blant de få i Oslo som tilbyr trening for alle hele vinteren.

Trening på mandag er og onsdager i Risør
De siste som har meldt seg på Kondiskonseptet er løpergjengen i Risør. Dette er en gruppe som allerede eksisterte, men som gjerne ville komme inn under Kondisparaplyen.
De håper at enda flere løpere "oppdager" dem.

Kondistreninga Ristør har et god og etablert tilbud med trening to ganger i uka. Mandager er det både styrke og løping, mens det på onsdager er intervalltrening.

Kondistreninga_2811.jpgHele 16 treningsglade løpere deltok på den første Kondistreninga Risør sist onsdag.  Så her er det en stor gruppe en kan trene med!
Allerede i kveld kl.19:00 er det nye mulgiheter for å trene med denne gjengen!

Kondistreninga Risør har 140 medlemmer i gruppa på Facebook. 
Bli med i gruppa som du finner her.

Alle Kondis-treningene er gratis og en trenger ikke er være medlem i Kondis for å delta.

På siden Kondistreninga kan du lese mer om Kondistreningsgruppene. Mens du kan lese om andre treninggrupper på siden Treningsgrupper.