Dette er en løpegruppe for alle som vil treffes og løpe sammen med andre som er glad i (eller vil bli glad i) å løpe. De som har lyst til å være med kan møte opp på Shell på Harestua mandager og torsdager klokka 18.30. På mandager blir det intervalltreninger, mens det er en rolig tur på torsdagene. 

– Vi har også planer om å legge inn rolige langturer i helgene etter hvert som gruppa kommer i gang, sier initiativtaker Anne Woldmo som selv bor på Harestua. 

Treningene er gratis og åpne for alle!

– Vi oppfordrer folk til å komme og ta gjerne med seg en venn, nabo, mor, bror, søster eller andre en møter på veien. Vi ønsker også at de som kjenner noen som de tror kan være interessert i dette, inviterer dem inn i Facebookgruppa vår. Det er ingen forpliktelser forbundet med å være med! Du kan komme på hver trening, eller du kan komme en gang i blant - det er opp til deg, sier Anne. 

Treningene vil vare rundt en times tid og vil være tilpasset alle nivå.

Her er Kondistreninga Harestua på Facebook.

For tida har myndighetene nedlagt forbud mot organisert trening. Kondistreninga Harestua vil derfor lage virtuelle treninger til å begynne med. Følg med på gruppas Facebookside for mer informasjon.