I den raske perseløp-løypen på Sand på Jessheim ble det i dag arrangert et testløp med noen av våre gode løpere.

Simon Steinshamn og Markus Høgne hadde rollen som harer, Markus tok den første økten og dro gjengen med seg til avtalte 2:50 på den første kilometeren. På den andre kilometeren overtok Simon Steinshamn og fortsatte i samme farten. Litt etter 3 km overtok Sigurd Ruud Skjeseth med å ligge fremst, her var det også litt motvind.

Etter rundt 13 minutters løping tok Marius Vedvik føringen og satte inn en spurt som ingen av de andre klarte å svare på, og han gikk i mål på 13:59, uoffisielt. Marius Vedvik sa seg fornøyd med testen:

– Avslutningen gikk bra. Dette var bedre enn i fjor.

I et tilsvarende testløp i fjor ble Marius Vedvik nummer 5 med tiden 14.16.

Det er Sondre Nordstad Moen som har løyperekorden i den flate løypen på Jessheim, den er på 13:46. Triatletene Kristian Blummenfelt og Casper Stornes har også vært under 14 minutter i denne løypen.

Sigurd Ruud Skjeseth og Fredrik Sandvik endte på plassene etter Marius Vedvik

_DSC3442.jpgHer er Sigurd Ruud Skjeseth og Simon Steinshamn fremst i det lille feltet der Marius Vedvik og Fredrik Sandvik følger på. (Foto: Samuel Hafsahl)

_DSC3482.jpgMarius Vedvik har tatt en skikkelig magadrag og han får raskt en god luke ned til de andre løperne. (Foto: Samuel Hafsahl)
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957