Som vi ser vått på asfalten og det falt litt regn før start som imidlertid ga seg. Temperaturen var fin, men kanskje litt høy fuktighet.
Her ser vi Gunhild Mæhlum til venstre og Tine Køpke til høyre. Disse deltar for andre gang og har taktikken klar. 
De fortalte at de hadde med ekstra klær og noe godt i. For å muntre seg opp hadde sangen "Ali kaffe" og et godt stalltips: Blir den ene sur må den gå bak og holde kjeft! Men jentene var klare på at dette skulle bli morsomt. Gunhild hadde liten idrettslig bakgrunn mens Køpke har vært skøyteløper og deltar i Birken og lforskjellige løpskonkuranser.


Jentene studerer kartet før avmarsj.


Familien  Torjusswith med Torjus, Sondre og Thomas klare for sin andre deltakelse i Marka24 som tittelforsvarere i Familieklassen.

Debutanter i Marka24 Stig Laursen og Aleksander Jankov. Stiller i Harhausklassen og har tenkt til å gå og løpe så fort de kan. Målsetting er å ta så mange poster som mulig. Taktikken er å gå mot Nord-Vest og ta alle postene som gir mange poeng og deretter gå sørover.  Stig er debutant på Marka24 men har deltatt i 24-timers på Bislett. kondis.no håper å få fulgt disse via facebook utover døgnet.


 Like før start for Hardhausklassen og Bedriftsklassen.


 "våre" 2 helter klare i midten av bildet.

Starten har gått, bokstavelig talt for over 90% gikk ut. Men aller først de som løp ut og der kjenner vi igjen Wendy Fjellstad, Ås som er i løpsmiljøet.

Mange gikk til venstre og krysset broa der Råskinnet kommer inn.


Men noen fór opp mot Sognsvannskiosken...ekstra niste?


I turklassen med ambisjoner:  Ida Warhuus Vatle og Julia Håkonsdatter Tingstad. Jentene har målsetting om å klare merke. Snittet av de tre beste i klassen pluss 30%  kondis.no håper å få fulgt disse via facebook utover døgnet.


Ellen, populært kalt "Propellen" i triatlonmiljøet og AAsa Camilla (i rosa) stilte i hundeklassen og har her med seg Ronja som syntes det var litt tidlig på en lørdag og tok en morragjesp.

Den andre starten med Familie, Tur og Hundeklasse har startet og Bodil Høstmælingen og Max Berner Hansen (initiativtaker til Semsvannsrunden) har tatt en solid ledelse etter snaue 50 meter.

 
I hundeklassen er det noen som er på sporet!


Tjalviser "trengt" ut i hjørnet.


Etteranmeldt og dermed ikke på startlista. & minutter har gått  siden starten og nå begynner det å haste!

 

De 24 hyttene gir forskjellig antall poeng.  Aller flest får du for Gyrihaugen, den gir hele 201 poeng. Mens Ullevålseter kun gir 21 poeng. Ifjor fikk de beste med seg 17 hytter i år er det nok mange som satser på å klare alle 24 hyttene.

 

Marka 24 Poengoversikt hytter/poster -  lørdag 9.juni

Poeng Post

21 Ullevålseter

23 Skjennungstua

28 Mellomkollen

31 Liggeren

33 Fagervann (Nord stikryss)

35 Studenterhytta

45 Bjørnholt

75 Kikutstua

65 Gørja (hytta)

80 Kobberhaughytta

80 Tømtehyttene (Familiecamp)

34 Brunkollen

83 Smedmyrkoia

66 Sæteren Gård

59 Vensåsseter

190 Mustadkroken

138 Myrseter

151 Oppkuven

131 Presthytta

201 Gyrihaugen

176 Jørgenhytta

169 Sinnerdammen

182 Pershusfjellet

131 Katnosdammen