Kristine Lande Dommersnes fortsetter sesongen med hyppige konkurranser. Jenta fra Haugesund som har levert flere sterke prestasjoner i år viste seg nok en gang som den sterkeste løperen. Med tida 16.28 ble hun nummer 8 totalt i løpet. Nummer to blant kvnnene ble Silje Torsvik på 17.01. Spirit Friidrettsklubb sin løper tar stadig steg mot raskere tider. Tredjeplassen gikk til Anne Kari Vikingstad fra Torvastad på 20.02.

10 Kristine Meidell Dahle F Karmsund K20-24 21:35

Morten Gjendem er nesten som en ekspert å regne i denne løypa. Han vant løpet i fjor på tida 14.34. I år løp han på 14.25 og var med det 16 sekunder foran klubbkamerat, Simon Østreng Veland med 14.41. Nummer tre kommer også fra Haugesund. Tedros Haile sørget for trippel-hjemmeseier på tida 14.47.

10 Niklas Rasmussen M Haugesund M25-29 17:07

Deltakerantallet var godt med hele 333 løpere i mål. Forholdene var gode og stemingen god i Haugesund denne lørdags formiddagen.