24-timersløpet på stadion i Måndalen var opprinnelige planlagt å skulle gjennomføres helga 21. - 22. november. Men noen dager før arrangementet valgte arrangøren på grunn av dårlige værprognoser å utsette løpet til onsdag denne uka, altså 25. november. Torsdag og fredag ble samtidig satt opp som reservedager dersom værmeldingen for onsdagen ikke så lovende ut. 

Arrangøren har sammen med Salomonteamet til Kilian Jornet i dag, mandag 23. november, bestemt å ta reservedagen fredag i bruk. Dette fordi værmeldingen for fredagen ser mer lovende ut enn hva tilfellet er for onsdagen. Onsdagen er det meldt til tider store nedbørsmengder og vind, mens det fredag er kun svak vind og muligheter for sol. 

Se værmeldingen på yr.no 

Les også tidligere nyheter om løpet:

_VB07571.jpgDet er disse skoene som skal hjelpe Kilian fram til et best mulig resultat på 24-timersløpet. (Foto: Vegard Breie/Salomon)

 
Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957