Med snaue 2400 løpere som løp i mål i Fornebuløpets tre løp onsdag, var deltakelsen på 117 fullførende løpere i det 447. Sognsvann Rundt Medsols noe lavere enn normalt. Det ble allikevel en god løpsopplevelse  med strålende sommervær i grønne farger og ypperlige løpsforhold. Med medvinden i det mer åpne partiet sørover mot mål på østsiden av Sognsvann, lå alt til rette for å løpe fort.

Råsterk aldersrekord
13 år gamle Pernille K. Antonsen, Vidar (blir 14 i desember) satte personlig rekord da hun vant èn runde for kvinner på tiden 11.10.  Aldri før har noen kvinne løpt så fort rundt Sognsvann i så ung alder. Det er stadig Karoline Bjerkeli Grøvdal som har løyperekorden på 9.50 med Ingvill Måkestad som en god nr. 2  med 10.07.

Kun ni kvinner har løpt under 11 minutter. Den yngste som har løpt under 11 minutter er Annie Bersagel som var 21 år gammel da hun løp på 10.51. Vi tar med at på slutten av løpet slet Antonsen med astmaplager.

Gavekort fra Løplabbet på 1500 kr
For første gang under årets sesong ble det trukket ut gavekort blant deltakerne. Alle som var til stede ved startområdet kunne vinne. Det ble Axel T. Evensen, løperen som har løpt flest SRM, som vant. 304 SRM-løp har Readyløperen gjort rundt Sognsvann.

På herresiden løp Harald Berge, Tyrving på 10.12, en tid han var meget fornøyd med. Foto: Heming Leira

Svært mange satte pers og nesten all løp sesongbeste denne onsdagen på Sognsvann. Neste onsdag er det ikke noe Fornebuløp, men på Sognsvann er det et nytt Sognsvann Rundt Medsols.