Robert Hisdal var beste mann og løp inn til den glimrende tiden 15:51 i den flate løypen på Espeland utenfor Bergen. I Kondis-statistikken for i fjor står han med 15:39 som årsbeste, så han har tydeligvis holdt treningen ved like gjennom vinteren. På andreplassen fulgte den langt yngre Noah B Raknes på 17:25.

Vinneren av kvinneklassen var også ganske suveren i dagens løp, Rebecca Hilland tok her seieren på gode 16:57. Vi har ikke sett så mye til Rebecca på gateløp det siste året, men hun løper fremdeles fort. På andreplass fulgte her den lokale veteranen Vigdis Gaupholm Reigstad på 19:03.

Dette var det sjette og siste løpet i sesongen Frikarusell, og det var vel de beste forholdene som har vært her denne sesongen. Det har ofte kommet regn- og snøbyger ved start i dette løpet.

Alle resultater Frikarusellen 2. mars

3J6A1897_SH.jpgUt fra start er det Robert Hisdal som tar teten. Rebecca Hilland og Noah B Raknes følger på.

9 1101 Emma Skålevik Ask Friidrett Jenter 18 - 19 år 29:05

Vigdis Gaupholm Reigstad løp inn til en andreplass på 19:03. Tiden kan gjerne holde til en topp-ti-plassering på Kondisstatistikken for klasse 45 - 49 år når dette året skal oppsummeres.

25 33 Egil Trosvik RÅDAL Menn 70 - 74 år 36:00

Hanne Liland vant et par løpesko, trukket ut blant dem som hadde deltatt på alle løpene i årets Frikarusell. De som har deltatt i alle løpene er: Janos Kozma, Hanne Liland, Jonas Kversøy, Bjørn Harald Bongom, Steinar Lohne, Eirik Frøholm og Egil Trosvik.

3J6A1933.jpgTo av dem som representerer Ask Friidrett: Philip Vang og Eilif Villanger. Eilif er forøvrig en av landets aller beste i sin aldersklasse: i fjor var han nestbeste løper i klasse 70 - 74 år med en tid på 21:14. Og i dag løp han to sekunder raskere!

Knut-Erik Midttun, Jonas Kversøy, Terje Iversen og Ronny Førland.