Pressemelding fra Oslo Maraton: 

Romjulsløpet er et løp der hver påmeldt deltager generer et varmt måltid til en som trenger det. Julen er en tid preget av samhold, glede og forventning. Men for mange er det ikke slik. Julen kan være en sørgelig påminnelse om ensomheten, fortvilelsen og usikkerheten man må leve med.

Til nå har Romjulsløpet 600 påmeldte. Dette er 600 mennesker som skal ut og løpe i romjulen. Det er 600 mennesker som har satt seg et mål om å gjennomføre en av distansene, og som samtidig bidrar til 600 varme måltider til Kirkens Bymisjons juleaksjon.

– Vi håper mange flere vil være med å støtte Kirkens Bymisjon og samtidig holde seg i fysisk aktivitet. Romjulen er en periode de fleste har litt bedre tid. Tid til å reflektere og tid til å holde seg i form. Romjulsløpet er virtuelt og kan løpes hvor som helst i verden. Man løper ikke bare for seg selv, men man løper også for å kunne glede noen som gruer seg til jul, sier Edwin Ingebrigtsen i Oslo Maraton.

Løpet varer hele romjulen fra 25. desember til og med 31. desember. Man kan løpe når som helst og hvor som helst. Er man ikke fornøyd med tiden sin, kan man løpe så mange ganger man vil. Det vil også være muligheter å melde seg på en valgfri challenge med flere distanser inkludert.

– Vi gleder oss til å fylle romjulen med et meningsfylt løp, og håper mange flere vil være med og utfordre seg selv, samtidig som man også vet at å delta gir litt ekstra mening. Vi kan sammen være med å bidra til et litt bedre samfunn, avslutter Ingebrigtsen.

banner.jpg
Romjulsløpet har seks ulike distanser en kan velge mellom - barneløp (0,5 - 1 km), 3 km, 10 km, 21,1 km, 42,2 km og 73,3 km. 


I tillegg kan en kombinere ulike distanser slik at en fullfører enten bronse-, sølv- eller gull-challenge. 


Tidligere forhåndsomtale av Romjusløpet hos kondis.no

 
Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957