Her finner du oversikten over Kondis-reportasjene fra NM terrengløp lang løype 9. oktober 2022.

Thrilleravslutning da Magnus Tuv Myhre tok NM-tittelen i terrengløp

I NM terrengløp ble det Magnus Tuv Myhre og Jacob Boutera som hadde den siste harde duellen inn mot mål, og den ble ikke avgjort før på målstreken.

Andrea Engesæth tok NM-tittelen i terrengløp i duell med Kristine Meinert Rød

Da det hadde skallet av løpere i kvinnenes seniorfelt ble det på siste runden en tøff duell mellom Andrea Engesæth og Kristine Meinert Rød.

15 år gamle Ingeborg Synstnes Hole utfordret juniorene under NM terrengløp

I et felles felt med jenter fra 15 år til juniorer ble det favorittseier til Ingeborg Østgård, men flere yngre jenter gjorde sterke løp.

Abdulahi Dahir Rabi kjempet seg til junior-NM-gull i terrengløp

Favoritten Abdulahi Dahir Rabi tok NM-gullet i juniorklassen, men måtte kjempe mot både gode konkurrenter og en tung løype.

Disse tre ble ungdomsmester i terrengløp

Magnus Øyen, Kristian Bråthen Børve og Lars Horten Jordet vant hver sin aldersklasse under NM Terrengløp i Bergen forrige helg. Det gir dem tittelen ungdomsmester.

3J6A7866.jpgStarten har gått i heatet for UM Gutter 15 - 17 år.